Disney åbner nyt feriecenter på Hawaii

Nyheder
Efter mange års drøftelser er det omsider blevet bekræftet, at Disney skal bygge et hotel-resort på Hawaii.
Efter mange års drøftelser er det omsider blevet bekræftet, at Disney skal bygge et hotel-resort på Hawaii.


Formanden for Walt Disney Parks & Resorts, Jay Rasulo, mødtes forleden med Honolulu's borgmester Mufi Hannemann for at præsentere det nye byggeprojekt for offentligheden. Disney har siden 1970'erne været interesseret i at få deres fingre i det lukrative turistmarked på Hawaii. Og omsider er brikkerne faldet på plads, så det kan lade sig gøre.


Det endnu ikke navngivne hotel-resort vil blive placeret i Ko Olina-området på vestsiden af øen Oahu, og vil indbefatte 350 hotelværelser samt 480 villaer. Villaerne bliver tilgængelige for medlemmer af Disney Vacation Club, et af verdens hurtigst voksende time-share-virksomheder. Og netop valget om at prioritere time-share-villaerne højest var grunden til at hele projektet nu kan realiseres. Disney Vacation Club er nemlig gået hen og blevet en enorm økonomisk gevinst for selskabet, og overalt i verden har Disney planer om at lave resorter som dette.


Til præsentationen viste pressen især stor interesse for resortets pool/park-område, der vil blive bygget som et frodigt lagune-landskab omkring en aktiv vulkan.

Resortet skal åbne dørene for de første gæster i 2011.

Kilde: The Hollywood Reporter, AP, Disney.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ingen finanskrise i Disneyland

Selvom folk i de meste af verden stadig holder på pengene, er Disney's forlystelsesparker ikke mærket af finanskrisen. 2009 blev et år med rekordmange besøgende for Disney Parks & Resorts.

'Pirates' 4 indspilles på Hawaii

Caribbien bliver byttet ud med Stillehavet som kulisse, når det fjerde Disney-eventyr om Jack Sparrow skal indspilles. Og det er ikke de eneste store planer Disney har med Hawaii.

Amerikanske soldater får fri adgang til Disney-parker i 2009

I forbindelse med de amerikanske Disney-parkers nye What Will You Celebrate-kampagne, får alle aktive og pensionerede soldater gratis billeter til Disneyland, Californien og Walt Disney World, Florida.

Disneyland Paris slår alle rekorder

For første gang nogensinde runder Disneyland Resort Paris de 15 mio. gæster der oprindeligt var målet for resortet. Derudover afslører det nyeste årsregnskab rekordhøj omsætning og omsider et overskud på bundlinjen.

Håndholdt revolution i Walt Disney World

Disney vil, med nye håndholdte informations-apparater, revolutionere måden, hvorpå vi besøger forlystelsesparker i fremtiden.

Disneyland i Dubai

Hvor skal den næste Disneypark bygges henne? Meget tyder på, at det kunne blive i mellemøstens nye perle, Dubai.