75 uheldige år med Anders And - ny bog

Nyheder
I anledning af Anders And's 75 års jubilæum næste år, udgives en Walt Disney Treasures bog der gennemgår andens historie og fremtid med tegninger af Carl Barks, Don Rosa og mange flere.
I anledning af Anders And's 75 års jubilæum næste år, udgives en Walt Disney Treasures bog der gennemgår andens historie og fremtid med tegninger af Carl Barks, Don Rosa og mange flere.
 
           
 
Vi kender normalt Walt Disney Treasures som en DVD-samling med nostalgisk Disney-materiale fra en svunden tid. Men nu har Gemstone Publishing også valgt at udgive en Walt Disney Treasures bog om Anders And i anledning af hans 75 års jubilæum næste år.
 
Donald Duck - 75 Unlucky Years er en engelsk paperback-bog på 168 sider. Bogen indeholder en gennemgang af andens historie samt masser af de bedste tegninger fra Carl Barks, Don Rosa, Tony Strobl, William Van Horn, Floyd Gottfredson, Al Taliaferro og mange flere.
 
Bogen skulle efter sigende også komme med nogle bud på, hvordan verdens uheldigste and vil tage sig ud i fremtiden.
 
Bogen udkommer på amazon.com den 8. juli 2009 men kan allerede nu forudbestilles her.
 
Prisen er på 11,55 US dollars (ca. 67 kroner) + levering.
 
Egmont i Danmark ved endnu ikke om bogen vil udkomme på dansk.

Kilde: Amazon.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Carl Barks-serier genoptrykkes i eksklusiv udgave

Amerikansk forlag genoptrykker tegneren Carl Barks' tegneserie om Anders And.

Disney passerer 1 million downloadede bøger i App Store

Disney Publishing har haft stort held med at sælge digitale bøger og book apps gennem Apples App Store. Over en million salg er det blevet til.

Italien leverer skræddersyede tegneserier

Find dine yndlingstegneserier og få dem trykt i en flot bog med din egen forside sendt direkte til døren. Dette er virkeligheden for Italienere med hang til Disney-tegneserier. Og måske kommer tilbudet til Danmark.

"BOOM! Studios" udgiver Don Rosas samlede værker i USA

Den største nulevende Disney-tegneserieskaber er primært anerkendt og hyldet her i Europa. Men med den kommende række af Walt Disney Treasury-udgivelser, skal Don Rosas Andebyhistorier nu forsøge at trække opmærksomhed fra amerikanerne.

Andebys uendelige muligheder - Interview med Don Rosa

En af Carl Bark's største beundrere er selv gået hen og blevet en superstjerne i tegneserieverdenen. Men får Don Rosa ikke snart nok af det evigt samme persongalleri i Andeby og ændernes ensidige og begrænsende personligheder?

Joakim fylder 60

Verdens rigeste and, Joakim von And, fylder i disse dage 60. Det fejrer Egmont med et par særlige udgivelser.