John Travolta og Miley Cyrus udgiver duet

Nyheder
Travolta er tilbage som sanger på soundtracket til Disney's nye film, Bolt. Og denne gang bliver han akkompagneret af Miley Cyrus fra Hannah Montana.
Travolta er tilbage som sanger på soundtracket til Disney's nye film, Bolt. Og denne gang bliver han akkompagneret af Miley Cyrus fra Hannah Montana.
 
John Travolta
 
Soundtracket til Bolt kan nu forudbestilles, med afsendelse fra USA d. 18. november. Og dermed er det muligt at se den komplette liste af sange, hvor den mest iøjenfaldende er en duet indspillet med John Travolta (der lægger stemme til hunden Bolt) og Hannah Montana's Miley Cyrus (der lægger stemme til Penny i filmen).
 
Lydsporet til Bolt er komponeret af John Powell der også lavede musikken til samtlige Bourne-film, Mr. & Mrs. Smith og Face/Off (bl.a. med John Travolta på rollelisten).
 
Coveret til det kommende sound-
track for Bolt
 
Travoltas musikalske karriere har til gengæld samlet støv i nogen tid. Travolta har ikke udgivet en single siden 1983 (Hooker Madness), men satsede ellers stort på at slå sit nvn fast som sanger (hjulpet godt på vej af Grease). Han har udgivet mere end 20 singler siden 1969 og for nylig kombinerede han igen skuespiller- og sangerevnerne i musicalen Hairspray i 2007.
 
The Best of John Travolta CD
 
Derimod har Miley Cyrus sejlet på et hav af musikalsk succes på grund af tv-serien Hannah Montana på Disney Channel. Hun har netop færdiggjort en totalt udsolgt national koncertturné i USA og samtlige af hendes studiealbums er røget ind på en 1. plads på de amerikanske hitlister. Cyrus har hidtil solgt over 12 mio. CD'er verden over.
 
Miley Cyrus
 
Listen over sangene til det kommende Bolt-soundtrack ser således ud:
 
1. I Thought I Lost You - Miley Cyrus and John Travolta
2. Barking At The Moon - Jenny Lewis
3. Meet Bolt
4. Bolt Transforms
5. Scooter Chase
6. New York
7. Meet Mittens
8. The RV Park
9. A Fast Train
10. Where Were You On St. Rhino’s Day?
11. Sing-Along Rhino
12. Saving Mittens
13. House On Wheels
14. Las Vegas
15. A Friend In Need
16. Rescuing Penny
17. A Real Live Superbark
 
Det vides endnu ikke, hvornår soundtracket til Bolt bliver tilgængeligt i Danmark.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Hannah Montana er slut og Miley Cyrus rigere end nogensinde før

Fjerde og sidste sæson af tv-serien "Hannah Montana" slog alle rekorder på Disney Channel og seriens altoverskyggende stjerne, Miley Cyrus, kun lukke og slukke programmet med et brag.

Demi Lovato er Disney's nye musikalske guldæg

Den 18-årige Disney Channel-stjerne Demi Lovato har slået Miley Cyrus af pinden som den bedst sælgende musik-stjerne hos Walt Disney Records.

Miley Cyrus bliver skilsmissebarn

Livet er ikke bare fest og musik for 17-årige Miley Cyrus. Hendes forældre skal nemlig skilles.

Miley Cyrus i ny fræk video

Disneys søde kæledække fra Hannah Montana-serien viser sig fra en mere vovet og letpåklædt side en ny musikvideo. Singlen 'Who Owns My Heart' fra Miley Cyrus' album 'Can't be Tamed' er netop røget på nettet.

Down To Earth vinder Bedste Originale Sang

Thomas Newman's sang Down To Earth, der blev komponeret til Wall-E, har netop vundet en prestigefyldt World Soundtrack Award.

John Powell laver musik til 'Bolt'

Komponisten bag soundtracks til Bourne-filmene og Shrek er blevet håndplukket til at leverer noderne til Disney's 'Bolt'.