Missionen er fuldført - Bolt færdiggjort

Nyheder
Efter knap 4 års hårdt slid og et hav af ændringer er Disney's Bolt nu omsider fuldstændig færdig og klar til at blive sendt ud i de amerikanske biografer senere denne måned.
Efter knap 4 års hårdt slid og et hav af ændringer er Disney's Bolt nu omsider fuldstændig færdig og klar til at blive sendt ud i de amerikanske biografer senere denne måned.
 
 
I sidste uge blev de allersidste toner indspillet, de sidste animationer finjusteret og de sidste stemmer synkroniseret. Walt Disney Animation Studios holdt en såkaldt "wrap-party", som er kotumen i Hollywood, når en film er definitivt færdigproduceret. Nu er er det blot op til Disney's effektive PR-maskine at hive millioner af mennesker over hele verden i biograferne hen over julen og i begyndelsen af det nye år.
 
Vejen mod en endeligt afsluttet Bolt har været en lang og snørklet process, hvor både instruktøren, filmens titel og over 12 medarbejdere er blevet skiftet ud i løbet af de knap 4 år produktionen har stået på.
 
 
Bolt er den første film fra Walt Disney Animation Studios, som den nye chef, John Lasseter, har superviseret fra start til slut. Og den øvrige ledelse har store forventninger til, at Lasseters gyldne evner hos Pixar vil smitte af på Disney-studierne. Faktisk er Disney's uofficielle forventning, at Bolt vil kravle helt op på Disney's imponerende top 15 liste over mest indbringende film (se hele listen her).
 
Bolt får dansk biografpremiere d. 6. februar.
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

VIDEO: Festlig rundtur hos Walt Disney Animation Studios

I forbindelse med færdiggørelsen af "To på Flugt", har Disneys medarbejdere lavet denne lille musikvideo der giver et fuldstændig unikt indblik i Disneys hemmelige værksted, hvor magien bliver animeret.

Toy Story 3 - it's a wrap!

Pixar Animation Studios kunne i dag fejre, at produktionen af den tredje Toy Story-film er slut. Nu skal Disney og Pixar-medarbejderne blot sørge for at filmen når ud til så mange biografgæster som muligt. De to plakater der skal promovere Toy Story 3 blev også offentliggjort. Se dem her.

Nye billeder fra 'Narnia 3' og 'Prince of Persia'

Nu er der kommet helt nye billeder til en kommende Disney-film - og en film der ikke længere er medlem af "Disney-familien".

'The Last Song' trailer

Så har Disney/Touchstone frigivet traileren til Miley Cyrus' nye film "The Last Song".

DEN KOMPLETTE LISTE: Walt Disney's animerede klassikere

Snehvide, Dumbo, Fantasia, Peter Pan, Den Lille Havfrue, Løvernes Konge, Tarzan, Prinsessen og Frøen. De er alle uforglemmelige Disney-klassikere. Og her kan du se den samlede kanon over alle Disney's animerede biograffilm helt tilbage fra 1937 hvor det hele begyndte.

John Lasseter latterliggjort i 'Bee Movie'

Dreamworks Animation har, med Jerry Seinfeld i spidsen, lavet en hånende inside joke med Pixar's chef John Lasseter.