Christopher Lee i Alice i Eventyrland

Nyheder
Christopher Lee og Alan Rickman føjesnu til den i forvejen imponerende rolleliste til Tim Burton's Disney-remake af Alice i Eventyrland.
Christopher Lee og Alan Rickman føjesnu til den i forvejen imponerende rolleliste til Tim Burton's Disney-remake af Alice i Eventyrland.
 
Christopher Lee
 
Den allestedsnærværen Tim Burton er i færd med at filmatisere Lewis Caroll's Alice i Eventyrland for Disney. Johnny Depp og Mia Wasikowska er allerede på rollelisten, og de får nu følgeskab af Christopher Lee og Alan Rickman.
 
Alan Rickman
 
Rickman er efter sigende blevet castet til at spille den vandpiberygende kålorm mens det endnu er uvist hvilken rolle Lee vil spille.
 
Også Anne Hathaway, Michael Sheen, Eleanor Thomlinson og Helena Bonham Carter figurer på filmens rolleliste. Burton's og Disney's Alice i Eventyrland forventes at få premiere i 2010.
 
Kilde: Empire Online

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Tim Burton's plakater til 'Alice i Eventyrland'

Mens 'Et Juleeventyr' og 'Op' kører i de danske biografer er Disney godt i gang med at gøre reklame for en af deres fremtidige film. En række nye flotte plakater for Tim Burton's 'Alice in Wonderland' er sendt på gaden.

Disney sætter sit præg på moden i 2010

Der er ca. 7 måneder endnu til Disneys og Tim Burtons "Alice in Wonderland" får verdenspremiere, men allerede nu er der skudt en storstilet reklamekampagne i gang, og som led i kampagnen bliver der også lagt stor vægt på mode.

Trailer for 'Alice i Eventyrland'

Efter en række pirrende still-billeder og en lokkende Johnny Depp-plakat er der nu omsider røget en trailer på nettet. Se den her.

Første plakat til Burtons 'Alice in Wonderland'

I Disney's nye version af 'Alice i Eventyrland' bliver Alice åbenbart overskygget af en anden af filmens karakterer. Den første filmplakat har i hvert fald udelukkende plads til Johnny Depp.

Tim Burton genindspiller Frankenweenie

Burton's 24 år gamle kortfilm, Frankenweenie, skal nu produceres som en fuldlængde-film hos Disney-studierne.

Tim Burton laver 2 nye film for Disney

Efter Tim Burtons to store Disney-succeser, 'Corpse Bride' og især 'The Nightmare Before Christmas' vender Burton nu tilbage til Disney-studierne med to spændende filmprojekter.