Oprah i The Princess and the Frog

Nyheder
På trods af tidligere udtalelser om, at Disney's 2009-film, The Princess and the Frog, skulle være racistisk, har Oprah Winfrey accepteret en rolle i selv samme film.
På trods af tidligere udtalelser om, at Disney's 2009-film, The Princess and the Frog, skulle være racistisk, har Oprah Winfrey accepteret en rolle i selv samme film.
 
 
For mindre end et år siden, fortalte Oprah Winfrey i et interview om sin harme over Disney's fremstilling af sorte. Hun lagde især vægt på, at prinsessen Tiana i den kommende The Princess and the Frog blev fremstillet på en racistisk måde. Oprah gik ikke i detajer med kritikken, men var tydeligvis skuffet over Disney-studiernes håndtering af deres første sorte tegnefilms-prinsesse nogensinde.
 
Men det lader nu til, at Disney og Oprah ikke er helt så uenige som først antaget. Oprah har i hvert fald samtykket til at lægge stemme til prinsessens mor, Eudora.
 
Oprah udtaler nu, at filmens manuskript tegner til at blive langt bedre end hun først havde fornemmet.
 
The Princess and the Frog bliver instrueret af hit-makkerparet Ron Clements og John Musker der også har stået bag Den Lille Havfrue og Aladdin.
 
Filmen, der blandt andet også har John Goodman på rollelisten, forventes af få premiere i Danmark i løbet af vinteren 2010.
 
Se listen over samtlige Disney's kommende animationsfilm her.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Prinsessen og frøkumentaren

Prinsessen og Frøen kører for fulde gardiner i de danske biografer for øjeblikket. Og hvis du bare ikke kan få nok af Disney's nye håndtegnede eventyr, bringer vi dig her bag kulisserne med dokumentaren - The Frogumentary.

Anmeldelse: Prinsessen og Frøen

Efter flere år i dvale genoplives Disney's håndtegnede film med dette New Orleans-eventyr. Se her hvordan anmelderne har taget imod Disney's 49. animerede klassiker.

Nye billeder fra 'The Princess and the Frog'

Pixar-chef, John Lasseter, var forleden gæst i det amerikanske tv-program The View. Her viste han hidtil hemmeligholdte klip fra Disney's næste store animationssatsning, 'The Princess and the Frog'.

Disney satser på håndtegnede film

Efter en årrække med blikket fæstnet på computeranimerede film, vil Walt Disney Animation Studios nu satste mere massivt på de gammeldags metoder. Der skal fremover produceres én håndtegnet tegnefilm hvert 2½ år.

Første testvisninger af 'The Princess and the Frog'

Hos Walt Disney Animation Studios har en gruppe gæster fået lov til at se en prøvevisning af Disney's første håndtegnede film i mere end fem år. Og reaktionerne tyder på at en "ægte" Disney-klassiker er på vej.

Et eventyr nærmer sig

Forventningerne til Disney's tilbagevenden til håndtegnet animation med filmen The Princess and the Frog er skyhøje. Og nu er det endelig muligt at få en forsmag på hvad der venter os i 2009.