Hemmelige hints i Up-trailer

Baggrund
Pixar fortsætter deres tradition med at plante små dedikationer og henvisninger i deres film og trailers. Den nyeste forsmag på filmen Up indeholder i hvert fald op til flere små interne hints.
Pixar fortsætter deres tradition med at plante små dedikationer og henvisninger i deres film og trailers. Den nyeste forsmag på filmen Up indeholder i hvert fald op til flere små interne hints.
 
 
Som beskrevet i en tidligere artikel (læs her) elsker animatorene hos Pixar, at gemme små beskeder til publikum og i særdeleshed til deres kollegaer. Dette er også tilfældet med en ny trailer (se den her) som Disney offentliggjorde for få dage siden. Det var en forsmag på 2009-filmen Up, der er intrueret af Pete Doctor, der også stod bag Monsters, Inc.
 
Flere små, skjulte dedikationer er allerede fundet i et enkelt klip, der viser skyen af balloner svæve forbi en lille piges værelse. Kigger man rigtig godt efter, kan man få øje på tre særligt interessante objekter.
 
 
Det første, og mest iøjenfaldende, hint er bolden der begyndte det hele for Pixar: Luxo, Jr. fra 1986. Bolden har optrådt i samtlige af Pixars fuldlængde-film lige fra Toy Story til Wall-E.
 
 
Det næste hint er primært tiltænkt Pixars egne ansatte. Billedet af en underlig udseende fugl, er en tegning lavet af Bob Petersons datter. Peterson er medinstruktør og forfatter til Up-manuskriptet. En animator sneg sig ind på Petersons kontor, hev tegningen ned af chefens væg, scannede den ind på computeren og satte den ind i denne scene.
 
 
Det sidste lille hint er en typisk Pixar-tradition. Animatorene placerer ofte små smagsprøver på, hvad den opmærksomme seer kan vente sig i fremtidige film. Find Nemo indeholdt fx henvisninger til både De Utrolige og Biler der begge udkom efter Find Nemo. Og denne bamse menes at være et hint til filmen The Bear and the Bow der vil få premiere i 2011.
 

Man kan roligt regne med, at når Up rammer de danske biografer i sensommeren næste år, vil der være endnu flere skjulte henvisninger at spotte.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Tre nye plakater for 'Up'

Disney's næste animationsfilm tegner til at blive et stort hit, hvis man skal tro de folk der har fået lov til at se 45 minutter af filmen 'Up'. I dag blev tre nye plakater offentliggjort.

Nye scener fra Up

Med under et halvt år til premieren på Pixar's næste film, Up, dukker der løbende flere og flere klip fra filmen op på nettet. Her kan du se et par af de seneste.

Skjulte Wall-E-henvisninger

Pixar har fyldt Wall-E med masser af små, "hemmelige" hints til andre film. Men Pixar-fans har nu også fundet en række gæsteoptrædener af den lille robot i flere gamle film.

Ny trailer for Pixar's Up

De første scener fra Pixar's 10. animerede film har fundet vej ud på nettet. Se traileren her.

Skjulte henvisninger i Pixar-film

Pixar Animation Studios har for vane at gemme små henvisninger og krydsreferancer til deres egne produktioner i deres film og kortfilm.

John Lasseter latterliggjort i 'Bee Movie'

Dreamworks Animation har, med Jerry Seinfeld i spidsen, lavet en hånende inside joke med Pixar's chef John Lasseter.