Obama-døtre med i Hannah Montana

Nyheder
Barack Obamas to døtre er blevet spurgt om at deltage i tv-showet, Hannah Montana, på Disney Channel.
Barack Obamas to døtre er blevet spurgt om at deltage i tv-showet, Hannah Montana, på Disney Channel.
 
Malia og Sasha Obama er selv store fans af Hannah
Montana. Og ifølge deres forældre ser de alt for meget
Disney Channel.
 
Malia og Sasha Obama er blevet et par eftertragtede piger, efter at deres far er blevet valgt til USA's næste præsident. Pigerne har fået en invitation til at deltage i et enkelt afsnit af hit-serien Hannah Montana.
 
Miley Cyrus, der spiller Hannah Montana i serien, har sendt ønsket til Obama-døtrene, fordi hun synes at "pigerne er seje". Og hvis de ikke får lov af deres forældre til at spille med, vil Miley også tage til takke med et Obama-visit i kulisserne.
 
Hannah Montana er i USA den mest sete tv-serie blandt teenagere.
 
Miley's far, Billy Ray Cyrus, fortæller, at chancerne er gode for at Malia og Sasha kommer med i serien. Og hvis alt går efter hans planer, bliver det omkring udgivelsestidspunktet for den kommende Hannah Montana-film i april.
 
Obama-børnene er henholdsvis 10 og 7 år, og mangler derfor stadig fars og mors tilladelse. Men indtil videre har USA's (snart) mægtigste mand, Barack Obama, ikke udtalt sig om døtrenes mulige skuespilskarrierer.
 
Kilde: metroXpress

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Hannah Montana er slut og Miley Cyrus rigere end nogensinde før

Fjerde og sidste sæson af tv-serien "Hannah Montana" slog alle rekorder på Disney Channel og seriens altoverskyggende stjerne, Miley Cyrus, kun lukke og slukke programmet med et brag.

Miley Cyrus bliver skilsmissebarn

Livet er ikke bare fest og musik for 17-årige Miley Cyrus. Hendes forældre skal nemlig skilles.

Miley Cyrus træt af Hannah Montana

Verdens mest indbringende teenagestjerne har efterhånden fået nok af den rolle der skabte hendes succes. Miley Cyrus glæder sig over, at den sidste omgang Hannah Montana endelig snart er slut.

Disney Channel klar med fortsættelser

Miley Cyrus er endnu ikke helt færdig med at hitte på Disney Channel. Stjernen har sagt 'ja' til en fjerde og sidste sæson af 'Hannah Montana'. Også 'Camp Rock' og 'High School Musical'-fortsættelser er blevet offentliggjort.

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.

Miley Cyrus må ikke flytte hjemmefra

Hannah Montana-stjernen Miley Cyrus vil gerne flytte hjemmefra. Men hendes forældre mener ikke at den 16-årige pige er klar til selvstændigheden.