Disney Channel-stjerne i nøgenskandale

Nyheder
En række nøgenfotos af Adrienne Bailon fra pigegruppen Cheetah Girls er blevet lækket til offentligheden. Dette er tredje gang indenfor kort tid, at en teenagepige fra Disney Channel blottes for omverdenen.
En række nøgenfotos af Adrienne Bailon fra pigegruppen Cheetah Girls er blevet lækket til offentligheden. Dette er den tredje unge pige fra Disney Channel der indenfor kort tid blottes for omverdenen.
 
Adrienne Bailon har siden 2003 været én af fire piger i gruppen The
Cheetah Girls der både har lavet film og musik på Disney Channel.
 
The Cheetah Girls var en original Disney Channel film fra 2003 der fik moderat succes i USA og affødte efterfølgerne The Cheetah Girls 2 og The Cheetah Girls: One World. I det hele taget har Disney Channel de seneste år henvendt sig mere og mere til teenagepiger som kanalens primære målgruppe. Med film som High School Musical og hit-serien Hannah Montana flokkes piger over hele verden til tv-skærmene for at dyrke Disney Channels mest populære stjerner.
 
High School Musicals søde pige, Vanessa Hudgens, viste
nye sider af sig selv, da en håndfuld nøgenbilleder blev
lagt ud på nettet.
 
Men i den seneste tid har disse stjerner rodet sig ud i en hel del fadæser, som The Walt Disney Company meget gerne ville have været foruden. Først var der episoderne med Miley Cyrus fra Hannah Montana og Vanessa Fudgens fra High School Musical der fik taget henholdsvis topløse og nøgenbilleder af sig selv. Og billederne blev kort efter lagt på nettet til stor ægelse for pigerne, deres familier og deres arbejdsgiver, Disney.
 
Miley Cyrus fra Hannah Montana poserede blandt andet
halvnøgen i bladet Vanity Fair.
 
Og nu er den gal igen. For tredje gang på kort tid er der lækket nøgenbilleder af et Disney pigeidol på nettet. Denne gang er det Adrienne Bailon fra The Cheetah Girls der fik taget erotiske billeder til sin kærestes 25 års fødselsdag, men få dage senere kunne se sig selv på internettet fuldstændig blottet for hele omverden.
 
Adrienne Bailons advokater mener at vide
hvem der har stjålet billederne, og for-
venter at indlede en retsag snarest.
 
En repræsentant for Bailon siger, at der ikke er tale om selviscenesættelse for at få opmærksomhed, men at Adrienne er oprigtig ked af hændelsen. I den officielle forklaring står der: "De fotos der er dukket op af Adrienne Bailon blev stjålet fra hendes bærbar for cirka en uge siden i en lufthavn i New York og er senere blevet sendt ud til flere medier."
 
Bailon skriver desuden i kort pressemeddelelse at hun er ked af den smerte hun måtte have påført hendes fans og at hun vil sagsøge den eller de personer der har stjålet og videresendt billederne. The Walt Disney Company forholder sig tavse men krydser sikkert fingre for, at dette er sidste gang de skal opleve en af deres største teenagehelte i en nøgenskandale.
 
Kilde: stuff.co.nz

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'The Last Song' trailer

Så har Disney/Touchstone frigivet traileren til Miley Cyrus' nye film "The Last Song".

Miley Cyrus for sexet til Disney

Den kun 17-årige superstjerne Miley Cyrus, kan gå hen og blive en torn i øjet på The Walt Disney Company der har måtte kæmpe med hendes alt for sexede image.

Disney Channel klar med fortsættelser

Miley Cyrus er endnu ikke helt færdig med at hitte på Disney Channel. Stjernen har sagt 'ja' til en fjerde og sidste sæson af 'Hannah Montana'. Også 'Camp Rock' og 'High School Musical'-fortsættelser er blevet offentliggjort.

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.

Miley Cyrus må ikke flytte hjemmefra

Hannah Montana-stjernen Miley Cyrus vil gerne flytte hjemmefra. Men hendes forældre mener ikke at den 16-årige pige er klar til selvstændigheden.

Disney tæver Barbie

De nye 'Hannah Montana' dukker slår den klassiske Barbie-dukke med flere længder.