Pixars falske mega-virksomhed

Nyheder
I sommerens Disney-Pixar film, 'Wall-E' spiller kæmpevirksomheden 'Buy N Large' tilsyneladende en stor rolle. Disney har netop åbnet en meget detaljeret side for det fiktive foretagende.
[140,200] Den lille oprydningsrobot, 'Wall-E' bliver i filmen af samme navn, produceret af mega-firmaet 'Buy N Large'. På den netop offentliggjorte hjemmeside, for virksomheden, kan man både læse nyheder fra hele verden, se flere af virksomhedens robotter samt en oversigt af deres mere end hundrede fillialer. Ved et nærmere eftersyn, vil man bemærke at Buy N Large tilmed ejer flere landes regeringer. Alt sammen på trods af at Buy N Large slet ikke eksisterer. Det er en virksomhed i den fiktive fremtid, skabt af Pixarfolkene i Emeryville. Se den omfattende hjemmeside her. Og hvis du vil vide lidt mere om de tekniske detaljer for robotten 'Wall-E', kan du lige se Buy N Large's reklame-film her:

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Pixars "Biler" bliver til "Fly" i 2013

I kølvandet på de to Biler-film vil en ny Pixar-film om fly se dagens lys om få år. Direct-to-video produktionen "Planes" bliver en fuldlængde-film om flyet Dusty der lider af højdeskræk.

VIDEO: Den mystiske bilforhandler-reklame

Pixar har valgt at gå den virale vej med flere af deres reklamer for Biler 2. Her kan du se den seneste, som viser en række usædvanlige hændelser hos en lokal bilsælger.

Pixar-chefer imponerede over hjemmelavet fanvideo

Leandro Copperfield kalder sig selv for "en sand filmelsker" og han har tiltrukket sig en masse opmærksomhed de seneste dage. Da han for nylig uploadede sin hjemmelavede hyldestvideo til Pixar, "The Beauty of Pixar" på YouTube, fik selskabets øverste chef øje på den og inviterede straks Leandro på besøg hos filmstudiet.

Kommende Disney-film

Listen over de fremtidige produktioner fra Walt Disney Pictures.

Live-action i Wall-E

Man kan efterhånden tegne en nogenlunde skitse over tidsforløbet i sommerens nye storfilm, Wall-E. Og så er det blevet afsløret at der både vil være live-action og animation i filmen.

Ny Wall-E trailer

En splinterny, flot trailer til næste års ventede Pixar-film