Ugens Disney-billede

Baggrund
Hver uge præsenteres et nyt Disney-billede her på Disney Online.
Hver uge præsenteres et nyt Disney-billede her på Disney Online.

Du er velkommen til at sende et billede ind til os. Det kan fx være et billede fra en film, en tegneserie, en begivenhed, en rejse til Disneyland, et foto af en Disney-medarbejder, din yndlingsfigur eller hvad som helt der kunne falde dig ind. Eneste krav er, at billedet skal have en klar sammenhæng med Disney.

Send dit billede til redaktøren:
roaldbergmann@hotmail.com
 
Denne uges billede (uge 1):
 
 
Denne uges billede er indsendt af brugeren "Baloobjørnen" der p.t. er bosiddende i USA og jævnligt besøger denne side. Han forklarer selv følgende:
 
"Jeg har ikke selv taget billedet. Det har min kammerat, John Henceman, der er freelance-fotograf. Jeg har fået lov til at sende det til jer (Disney Online, red.) evt. som Ugens Billede. Ham og jeg var sammen inde og se Disney's teateropsætning af Den Lille Havfrue på Broadway i New York få dage efter premieren i januar 2008. Det var en hel fantastisk oplevelse, hvor man virkelig føler sig nedsunket i havets dyb. Og naturligvis fik man kuldegysninger af Alan Menkens musik fra filmen (plus et par nyskrevede sange).
Jeg har tidligere set teaterversionen af Skønheden og Udyret, og det er svært at skulle sammenligne de to stykker (dette er jo egentlig heller ikke en anmeldelse). Men det er uanset hvad teater i verdensklasse. Især Ursula var særlig god, og i det hele taget var der ikke sparet på noget."
 
Den Lille Havfrue - The Musical fik premiere på Disney's Lunt-Fontanne Theater (hvor Skønheden og Udyret tidligere spillede) i New York d. 10. januar 2008 og har fået blandede anmeldelser.

Tidligere billeder:
 
Uge 50
Expedition Everest (Animal Kingdom)
Uge 48
Walt Disney (1941)
Uge 47
Tornerose (1959)

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Skatteplaneten

Med Disney's 42. klassiker, Skatteplaneten, forsøgte Disney at tage en klassisk roman og få den at foregå i det ydre rum.

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Pirates of the Caribbean 4 klar med første plakat

Til foråret skal Johnny Depp igen på havet som den halvberusede kaptajn Jack Sparrow i den fjerde af Disneys populære Pirates-film. Se den nye plakat til Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

Shakespeare-filmen som Disney droppede

I dag kom den første trailer til en film der oprindeligt skulle have været lavet af Walt Disney Animation Studios. Men pga. intern polemik hos Disney er det nu de ukendte filmselskaber Rocket Pictures og Starz Animation der til februar sender filmen i biograferne. Se traileren her.

FOTOSERIE: Walt Disneys Disneyland

Af alle Disneys 11 forlystelsesparker spredt ud over hele verden, er der kun ét sted, hvor ophavsmanden selv satte sine fødder. Nemlig Disneyland i Californien. Her er en samling farvefotos af Walt Disney i sit eget hjemmelavede legeland.

FOTOSERIE: Vinter i Disneyland Paris

For øjeblikket oplever Europas største turistattraktion noget som de amerikanske Disney-parker aldrig får fornøjelsen af. Disneyland Paris er indhyllet i sne og is. Se billederne fra et Disneysk Winter Wonderland.