Ny figur føjes til Toy Story-slænget

Nyheder
Når Toy Story 3 får premiere i 2010, vil de velkendte figurer få selskab af en mystisk klovn.
Når Toy Story 3 får premiere i 2010, vil de velkendte figurer få selskab af en mystisk klovn.
 
 
Ifølge The Internet Movie Database (IMDb) dukker en helt ny figur op i den kommende Toy Story 3. Figuren har fået navnet Chuckles the Clown og stemmen bliver leveret af skuespilleren James Anthony Cotton.
 
James Anthony Cotton.
 
Der er endnu ikke blevet leveret nogle detaljer om hvilken rolle denne nye figur vil spille i filmens plot, men en Pixar-medarbejder har hentydet til, at Chuckles bliver en af seriens mest uforglemmelige skurke. Som den anonyme medarbejder angiveligt sagde: "Ingen kan lide klovne. De er altid uhyggelige."
 
Filmens primære plot handler angiveligt om at Buzz, Woody og resten af legetøjs-slænget bliver havner i en daginstitution efter at deres ejer, Andy (Anders) er blevet voksen og taget på college.
 
Både Tom Hanks og Tim Allen er igen med som stemmeskuespillere til henholdsvis Woody og Buzz Lightyear. Derudover florerer der rygter om at Michael Keaton skal lægge stemme til figuren Ken.
 
Kilde: IMDb

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Toy Story 3 vandt Golden Globe for bedste animationsfilm

I nat blev Pixar's "Toy Story 3" hædret med Golden Globe-pris for årets bedste animationsfilm. Både "To på Flugt" og "Alice i Eventyrland" måtte gå tomhændede hjem.

"Biler 2" klar med ny plakat og velkendte stemmer

Pixar lader langsomt plakater og trailere sive til deres kommende sequel "Biler 2". her kan du se den nyeste plakat og hvilke amerikanske skuespillere der skal lægge stemmer til bilerne.

Buzz Lightyear klar til 'Toy Story 4'

Folkene bag den kommende Toy Story 3 forsikrer, at det bliver den sidste film med det levende legetøj. Alligevel har skuespilleren Tim Allen, som ligger stemme til Buzz Lightyear, underskrevet en mystisk kontrakt på en fjerde Toy Story-film.

Toy Story 3 åbner med et brag

Hidtil har det været Find Nemo fra 2003 der har haft den bedst indbringende premiereweekend hos Disney-studierne. Men den rekord lader nu til at blive slået af den tredje Toy Story-film som netop har indtjent 256 millioner kroner på én dag!

Flere 'Toy Story 3' plakater

'Toy Story 3' bliver promoveret for fulde gardiner. Og filmen kan heller ikke nøjes med en, to eller tre forskellige filmplakater. Den næste Pixar-film har indtil videre præget hele otte plakater. Se dem alle sammen her inkl. de tre nye.

Toy Story 3 teaser trailer

Varm op til gensynet med Woody, Buzz Lightyear og resten af slænget. 'Toy Story' var begyndelsen på 3d-revolutionen.