Wall-E har solgt 6 mio. DVD'er og Blu-rays

Nyheder
Wall-E fortsætter med at være et hit. Efter kun to uger på DVD-markedet i USA har filmen solgt over seks mio. kopier og er indtil videre den næstbedst sælgende DVD i hele 2008.
Wall-E fortsætter med at være et hit. Efter kun to uger på DVD-markedet i USA har filmen solgt over seks mio. kopier og er indtil videre den næstbedst sælgende DVD i hele 2008.
 
 
Wall-E går stadig sin sejrsgang i biografer i Europa, Sydamerika og Asien. Men i USA blev filmen allerede udgivet på DVD og Blu-ray for cirka to uger siden, og salget er gået stærkt. Rigtig stærkt.
 
I øjeblikket har Wall-E solgt 6,2 mio. eksemplarer, hvilket svarer til en indtægt på 112 mio dollars. Sammenlagt med biografindtægterne på 488 mio. dollars har Wall-E sikret Disney langt over en halv mia. dollars indtil videre.
 
Og hos The Walt Disney Company er man mere end tilfredse. Her bider man mærke i at Wall-E allerede er den næstmest solgte DVD/Blu-ray i hele 2008, kun overgået af Iron Man (8 mio. solgte eksemplarer) der har været på markedet i over to måneder.
 
 
Disney regner med at Wall-E vil mere end firedoble sit salgstal i løbet af julemåneden.
 
Wall-E kostede efter sigende cirka 180 mio. dollars at producere, og har derfor vist sig at være en rigtig indbringende affære for Disney-koncernen. Derudover var filmen en af de bedst anmeldte i år og der spekuleres allerede i, om Wall-E mon kan blive den første animationsfilm der vinder en Oscar for Bedste Film.
 
  • Wall-E udkommer på DVD og Blu-ray i Danmark d. 12. december.
 
Kilde: Disney.com, numbers.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Kommende udgivelser på DVD og Blu-ray

Lady og Vagabonden på Blu-Ray og DVD

Premieredatoen samt ekstra materiale for Lady og Vagabonden på Blu-Ray og DVD i USA er nu afsløret.

Rækken af de nye Pixar Klassikere udgives på én gang

De klassiske Disney-film med guldnummer på DVD og Blu-ray-coveret får snart følgeskab af den nye række af "Pixar Klassikere". Den nye filmkanon af Pixar animationsmesterværker udkommer i Danmark på én gang - på nær to film, oplyser Disney Danmark i dag.

14 Disney-klassikere udgives som "Diamond Edition"

Disney Home Entertainment har annonceret de 14 Klassikere som vil udkomme som Diamond Edition på Blu-Ray og vil udkomme inden for de næste 7 år, 2 stk. pr. år ganske som i den gamle Platium Edition serie på DVD.

Monsters, Inc. på Blu-ray i 2009

Disney har netop meddelt, at Pixar's Monsters, Inc. bliver udgivet på Blu-ray i løbet af 2009. Der er endnu ikke sat en dato på udgivelsen.

Wall-E passerer 500 mio dollars i bio-indtægter

Selv mange måneder efter premieren tjener Wall-E stadig masser af penge.