Tower of Terror åbner

Nyheder
D. 22. december åbner Disneyland Paris' nyeste og største attraktion. 'Tower Of Terror' skal de kommende år få besøgstallet til at blomstre i Europas mest populære forlystelsespark.
[134] 'Tower Of Terror' har været besøgt af specielt inviterede og gæster med sæsonkort i nogen tid. Men først nu åbner super-forlystelsen for de store masser. 'TOT' byder på en tur rundt i det forfaldne og forladte hotel, hvor klimakset er en elevatortur med frit fald hurtigere end tyngdekraften kan tilbyde. Forlystelsen er baseret på TV-serien "The Twilight Zone" og er tidligere blevet bygget i andre versioner i 3 øvrige Disney-parker. Disneyland Paris' ledelse spår 'TOT' en stor fremtid, og håber på, at det omsider vil lykkedes at trække et stort antal besøgende ind i Walt Disney Studios, der ligger lige op ad Disneyland Park. Og Walt Disney Studios har hårdt brug for flere besøgende. Da den lille park åbnede i 2002, regnede man med ca. 5 mio. besøgende. Men rekorden er indtil videre kun sølle 2,1 mio. (2006). Sidst Disneyland Paris fik en stor forlystelse var 'Space Mountain' i 1995. Og i anledningen af den store åbning bringer vi her en video filmet for kort tid siden af hele forlystelsen. Den viser desværre ikke så meget fra selve elevatorturen, men man får et godt indtryk af hele hotellet og alt der leder op til den store tur:
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ingen finanskrise i Disneyland

Selvom folk i de meste af verden stadig holder på pengene, er Disney's forlystelsesparker ikke mærket af finanskrisen. 2009 blev et år med rekordmange besøgende for Disney Parks & Resorts.

Disneyland Resort Paris proppet til randen

I den forgangne weekend oplevede Disneyland i Paris en usædvanlig begivenhed. Resortet nåede sin maksimale kapacitet på 85.000 gæster på en enkelt dag. Det betød kaos og gratis goder for de ventende besøgende.

Disneyland Paris slår alle rekorder

For første gang nogensinde runder Disneyland Resort Paris de 15 mio. gæster der oprindeligt var målet for resortet. Derudover afslører det nyeste årsregnskab rekordhøj omsætning og omsider et overskud på bundlinjen.

Parkernes besøgstal

Disney's 11 forlystelsesparker verden over besøges hvert år af mere end 113 millioner gæster.

Markant vækst for Disneyland Paris

Sidste kvartalsregnskab for Euro Disney, der styrer Disneyland Paris, viste en stigning i indtjeningen på hele 20%.

Rejsen til jordens indre

'Studio Tram Tour'-forlystelsen i Walt Disney Studios i Paris, skal måske laves helt om. Det kunne give mulighed for en rejse til jorden indre.