Jay Baruchel i Disney/Bruckheimer's Troldmandens Lærling

Nyheder
Jerry Bruckheimer skal producere en filmatisering af Fantasia-afsnittet Trolmandens Lærling. Filmen The Sorcerer's Apprentice har Nicolas Cage i hovedrollen.
Jerry Bruckheimer skal producere en filmatisering af Fantasia-afsnittet Trolmandens Lærling. Filmen The Sorcerer's Apprentice har Nicolas Cage i hovedrollen.
 
Mickey Mouse udlever sine troldmandsdrømme i Fantasia (1940)
 
Historien om Troldmandens Lærling er nok mest kendt fra Mickey Mouse's rolle i segmentet af samme navn fra Fantasia (se segmentet her). Og med Walt Disney Pictures' beslutning om at lave en filmatisering frit baseret på Fantasia-segmentet, blev instruktøren Jon Turteltaub, produceren Jerry Bruckheimer og skuespilleren Nicolas Cage ført sammen igen. Alle har tidligere samarbejdet på National Treasure-filmene, og de skal nu fortælle historien om en troldmand (Nicolas Cage) der leder efter ny lærling i vor tids New York.
 
Jay Baruchel i Knocked Up (2007)
 
Og denne lærling skal tilsyneladende spilles af Jay Baruchel, der tidligere har spillet med i blandt andet Tropic Thunder og Knocked Up. Der har hidtil været megen tavshed omkring The Sorcerer's Apprentice og Disney har endnu ikke kommet med et bud på et premiere-år. 
 
Kilde: Empire Online

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

5 minutter af 'Troldmandens Lærling'

Disney har nu offentliggjort et fem minutter langt klip fra den kommende film 'Troldmandens Lærling', som kan ses her.

Nye billeder fra Torldmandens Lærling

Walt Disney Pictures har frigivet en række nye billeder fra den kommende film Troldmandens Lærling med Nicolas Cage og Jay Baruchel.

Første plakat til Troldmandens Lærling

Efter Alice in Wonderland fortsætter Walt Disney Pictures med at lave film baseret på studiets egne gamle tegnefilm. The Sorcerer's Apprentice, som er baseret på en sekvens fra Fantasia, har premiere til sommer. Se den første officielle plakat her.

Ny trailer til Troldmandens Lærling klar

En ny trailer til den kommende Troldmandens Lærling er nu blevet afsløret og kan ses her.

Trailer til "The Sorcerer's Apprentice"

Nu har Walt Disney Pictures frigivet den første trailer til deres kommende stort opsatte eventyrfilm "The Sorcerer's Apprentice".

Nicolas Cage som Troldmandens Lærling

Den håndtegnede troldmand fra Disney's 'Fantasia' bliver nu til kød og blod i ny live-action-film spillet af Nicolas Cage. Se de første fotos her.