Wall-E i The Simpsons

Nyheder
Amerikanerne har taget Pixar's lille robot til sig, og Wall-E havde forleden en gæsteoptræden i tv-serien The Simpsons.
Amerikanerne har taget Pixar's lille robot til sig, og Wall-E havde forleden en gæsteoptræden i tv-serien The Simpsons.
 
 
Tv-serien The Simpsons er notorisk kendt for at lave grin med alt og alle, og for mange mennesker anses det for en stor ære at blive karikeret i showet. Og nu er æren nået til Wall-E. Tirsdag aftens udgave af The Simpsons viste en ubehagelig (og grøn) Wall-E look-alike som optræder i Homers forestilling om en honningfri verden.
 
Men der er faktisk flere sammenhænge mellem Wall-E og The Simpsons. Jim Reardon, der skrev Wall-E-manuskriptet sammen med Andrew Stanton, har tidligere været supervising director på mere end 30 afsnit af The Simpsons.
 
Se klippet med Wall-E i The Simpsons herunder:
 
 
Kilde: YouTube, The P Blog

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney's Juleshow

Så blev det december. For mange mennesker betyder det et besøg i kirken, julegaver, dans om juletræet, flæskesteg, mandelgaver og familiehygge. Men julen ville aldrig være den samme uden 'Disney's Juleshow'.

Kommende Disney-film

Listen over de fremtidige produktioner fra Walt Disney Pictures.

Alt hvad Disney ejer

The Walt Disney Company har udvidet en del siden sin stiftelse i 1923. I dag ejer Disney alt fra bogforlag, radiostationer, forlystelsesparker og krydstogtskibe til en private ø, sportskomplekser, el-kraftværk og sin helt egen by i Florida.

Live-action i Wall-E

Man kan efterhånden tegne en nogenlunde skitse over tidsforløbet i sommerens nye storfilm, Wall-E. Og så er det blevet afsløret at der både vil være live-action og animation i filmen.

Pixars falske mega-virksomhed

I sommerens Disney-Pixar film, 'Wall-E' spiller kæmpevirksomheden 'Buy N Large' tilsyneladende en stor rolle. Disney har netop åbnet en meget detaljeret side for det fiktive foretagende.

Ny Wall-E trailer

En splinterny, flot trailer til næste års ventede Pixar-film