Julelys over Disneyland

Nyheder
Disneyparkerne rundt om i verden sparer absolut ikke på lyset i disse juletider.
I Disney's forlystelsesparker er julen den største højtid og der bliver absolut ikke sparet på lyset.

 
Disney bliver af mange mennesker forbundet med ægte julestemning. Og rundt omkring i verden forsøger Disney at leve op til dette ved at udsmykke parkerne i millioner af julelys.
 
I Walt Disney World i Florida pryder 200.000 pærer det store Akepotslot og indhyller det i en funklende iskappe.
 
 
I denne video kan du se hvordan Disney's Imagineers har skabt dette spektakulære lysshow.
 
 
I den anden ende af Walt Disney World, nemlig i Disney's Hollywood Studios har man også et lysshow ud over det sædvanlige. I 1995 overtog Disney en kæmpe lysudstilling fra Jennings Osborne fra byen Little Rock. Osborne fik efter flere års udvidelser af lysshowet en stor bunke klager fra naboerne og måtte derfor stoppe sit foretagende. Men efter kort tid indgik Osborne og Disney en aftale om at lysene flyttede til Disney's Hollywood Studios. Her udvidede Disney udstillingen med én million pærer så det totale antal kom op på fem millioner lys.
 
 
Herunder kan du se en video om det store arbejde der lægger bag lysene i Disney's Hollywood Studios. Opsætningen begynder allerede i marts.
 
 
Disneyland Paris var den første Disneypark til at indsvøbe sit slot i julelys. Siden er traditionen flyttet over atlanten til Walt Disney World og vil om få år også adopteres af Tokyo Disneyland.
 
 
I videoen herunder kan du få en julehilsen fra Disneyland Resort Paris med klip fra Enchanted Candlebration ceremonien, stemninger fra hele parken og et kig på det nyeste initiativ: Julemandens Posthus, hvor børn og juleglade sjæle kan sende deres juleønsker.
 
 
Kæmpe juletræ i DisneySEA i Tokyo Disneyland Resort.
 
Kilde: DisneyParks.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Det vidste du ikke om "Disneys Juleshow"

Læs sjove fakta om et af julens mest sete tv-programmer i Danmark.

Disneys Juleshow endte med kedelige gentagelser

Det meste var som det plejede, da Disneys Juleshow traditionen tro blev vist på TV i går juleaftensdag. Men hvor indslaget typisk bliver afrundet med et par splinternye klip fra kommende Disney-film, var der i år ikke meget nyt over de to "overraskelser".

Disney fejrer højtiden med verdens største juleparade

Når amerikanerne vågner op juledag, kan de traditionen tro tænde for fjernsynet og nyde Disneys livetransmiterede juleparade. Men i år bliver det større end nogensinde før.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

En ny juleklassiker er født: "Prep & Landing"

Da Walt Disney sidste år producerede den lille animationsfilm "Prep & Landing" for den amerikanske tv-station ABC, høstede den gode anmeldelser og vandt flere priser. Nu lader det til den bliver en årlig tradition. Se hele filmen her.

KUN I DAG: Vind en ekstra julegave fra Disney

Nu kan din juleaften blive en lille smule bedre, hvis du bliver den heldige vinder af en julepakke fra Toys 'R' Us fyldt med Disney-overraskelser. Se her hvad du skal gøre.