Hong Kong Disneyland i bedring

Nyheder
Efter en sløv start og svigtende besøgstal er der nu en smule optimisme at finde i Hong Kong Disneyland. Parkens besøgstal er steget med 8%.
Efter en sløv start og svigtende besøgstal er der nu en smule optimisme at finde i Hong Kong Disneyland. Parkens besøgstal er steget med 8%.
 
Springvand ved indgangen af den udskældte Hong Kon Disneyland.
 
Siden forlystelsesparken åbnede i september 2005 er det kun gået nedadbakke for verdens mindste Disneypark.
 
Årlige besøgstal i Hong Kong Disneyland:
2005-2006: 5,2 mio.
2006-2007: 4,2 mio.
2007-2008: 4,5 mio.
 
Selvom der i Disney-termer er tale om en ret beskeden forøgelse af antal besøgende (ca. 300.000), er det et skridt i den rigtige retning efter at parken mistede en million gæster sidste år i forhold til åbningsåret. Men med Disney's egen forventning om 5,6 millioner besøgende om året fra 2005 til 2010 er der stadig lang vej endnu.
 
Hong Kong Disneyland er delvist finansieret af Hong Kong's regering der er skeptiske overfor Disney's forslag om at invistere yderligere midler i en udbygning af parken.
 
Se listen over alle Disney-parkernes besøgstal (2007) her.
 
Kilde: Top News

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

VIDEO: Der bygges i Hong Kong Disneyland så langt øjet rækker

Den svært tiltrængte udvidelse af Hong Kong Disneyland er i fuld gang. Omfanget af byggeriet er kolossalt, selvom der i pressemeddelelserne er tale om "tre nye MINI-lande". En gæst i parken tog videokameraet med ombord på Disneyland toget og filmede denne video der dokumenterer hvor stort det nye område i Hong Kong Disneyland i virkeligheden er.

Omsider strømmer folk til Hong Kong Disneyland

2010 var det bedste år for det kritiserede og publikumsplagede Disney-resort i Hong Kong. En stigning på 13% i besøgstallet betyder måske, at Disney's kinesiske forlystelseseventyr alligevel får en lykkelig slutning.

2010 blev rekordår for Hong Kong Disneyland

Efter flere år med skuffende få gæster satte Disneys mindste forlystelsesresort i år besøgsrekord. Hong Kong Disneyland ser omsider ud til at have fået godt fat i kineserne.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

Disney aflyser Hong Kong-udvidelse

Den planlagte udvidelse af Hong Kong Disneyland for 2,2 milliarder kroner er nu udsat på ubestemt tid. Den kinesiske regering vil ikke hjælpe den kriseramte forlystelsespark.

Disneyland Paris oplever nedtur trods flere besøgende

Det nyeste kvartalsregnskab fra Disney's europæiske forlystelsespark viser en stigning i besøgstallene, men alligevel et dårligere resultat på bundlinjen end forrige kvartal.