Fra alle os til alle jer

Nyheder
Rigtig glædelig jul. Se et par af de klassiske jule-kortfilm fra Disney's Juleshow.
Rigtig glædelig jul.
 
 
På netop denne dag for præcis ét år siden startede Disney Online. Domænet blev oprettet og en sparsom side blev åbnet for offentligheden. Siden den 24. december 2007 er Disney Online vokset til at blive et af Danmarks største Disney-sider med mange tusind besøgende hver måned.
 
Som stifter og redaktør her på siden vil jeg sige tusind tak til alle jer som kigger forbi dagligt eller blot i ny og næ. Og tak til de mange der skriver ris, ros og kommentarer. Det er dejligt at vide, at vi er mange i Danmark der sætter pris på Disney's magiske verden.
 
 
Og Disney bliver næppe så magisk som i aften når Disney's Juleshow toner frem på tv-skærmene for 50. gang. Her kan du se eller gense et par af klassiske jule-kortfilm fra Disney:
 
Donald's Snow Fight (1942)
 
 
Pluto's Christmas Tree (1952)
 
 
Disney' Juleshow bliver vist på DR1 i eftermiddag kl. 16:00.
 
Glædelig jul.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney's Juleshow

Så blev det december. For mange mennesker betyder det et besøg i kirken, julegaver, dans om juletræet, flæskesteg, mandelgaver og familiehygge. Men julen ville aldrig være den samme uden 'Disney's Juleshow'.

Julelys over Disneyland

Disneyparkerne rundt om i verden sparer absolut ikke på lyset i disse juletider.

Disneyland Resort Paris proppet til randen

I den forgangne weekend oplevede Disneyland i Paris en usædvanlig begivenhed. Resortet nåede sin maksimale kapacitet på 85.000 gæster på en enkelt dag. Det betød kaos og gratis goder for de ventende besøgende.

Konkurrence juni/juli 08

I denne sommers konkurrence kan du vinde 'National Treasure 2 - Book of Secrets' på DVD.

A Tin Toy Christmas

'A Tin Toy Christmas' skulle være Pixars gennembrudsfilm til det store lærred. Projektet gik i vasken, men affødte i stedet en af studiets mest elskede film.

Ugens Disney-billede

Hver uge præsenteres et nyt Disney-billede her på Disney Online.