Disney dropper tredje Narnia-film

Nyheder
Hvis der nogensinde bliver lavet en Narnia 3, bliver det uden Disney. Det meldte koncernen ud i går. De to første Narnia-film har ikke solgt tilstrækkeligt.
Hvis der nogensinde bliver lavet en Narnia 3, bliver det uden Disney. Det meldte koncernen ud i går. De to første Narnia-film har ikke solgt tilstrækkeligt.
 
 
Som tidligere beskrevet (læs "Narnia 3 afhænger af DVD-salg") har den næste installation af Narnia-filmene hængt i en tynd tråd. Indtægterne fra både biografer og DVD-salg har mildest talt været skuffende. Den første Narnia-film indtjente 738 mio. dollars og den næste, Prince Caspian, kun 419 mio. dollars. Og selvom mere end en mia. dollars lyder af meget, havde Walt Disney Pictures håbet på næsten det dobbelte.
 
 
Derfor begyndte Disney at genoverveje deres ambition om at filmatisere samtlige syv af C. S. Lewis' Narnia-bøger. I første omgang gik snakken på at lave den næste film, The Cronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, på et meget skrabet budget. Faktisk ville man kun bruge halvt så mange udgifter som man brugte på Prince Caspian.
 
Men i går meldte Walt Disney Company så ud, at der slet ikke skal investeres mere på flere Narnia-film. Disney trækker sig nemlig ud som producent og forlader dermed franchiset der skulle have været Disney-koncernes svar på Ringenes Herre.
 
Narnia-filmene er blevet lavet i fællesskab med Walden Media, der nu skal ud og finde en ny samarbejdspartner, hvis de ønsker at lave flere film i rækken.
 
Kilde: Empire

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney vil have 3D film hjem i privaten

3D film skal ses derhjemme. Det lader til at være tesen fra Walt Disney Studios der i løbet af 2011 vil udgive hele 15 Blu-ray Disney-film i 3D der skal ses på fladskærmen i privaten.

Oplev "Fantasia 2000" på tv en uge før DVD-udgivelsen

Den længe ventede udgivelse af Disney-klassikerne "Fantasia" og "Fantasia 2000" er lige på trapperne. Men allerede på fredag kan du tyvstarte og se den nyeste af de to mesterværker på dit fjernsyn.

Tre utrolige dokumentarfilm om Disney ude på DVD i dag

Det er nu muligt at tage på en fantastisk rejse gennem de legendariske Walt Disney arkiver og nyde tre vidt forskellige historier om henholdsvis Walt Disney, Sherman brødrene og den Anden Guldalder som udgives på DVD i USA i dag.

Tarzan på vej i 3D

Det var i 1999 at Disney lavede klassikeren om Tarzan og efterfulgte den med en 2'er samt en serie til TV. I denne måned bliver filmen genudgivet på DVD. Men Disney er ikke de eneste der vil have en bid af Tarzan-kagen. Constantin Films har købt rettighederne til alle 'Tarzan' romaner og vil lave en ny animationsfilm - i 3D.

Nye billeder fra 'Narnia 3' og 'Prince of Persia'

Nu er der kommet helt nye billeder til en kommende Disney-film - og en film der ikke længere er medlem af "Disney-familien".

Fox overtager Narnia-franchiset

Efter at Disney besluttede at skrinlægge Narnia-filmene, har Twentieth Century Fox nu sprunget til som arvtager af franchiset. Og samtidig afsløres den virkelige årsag til at Disney ikke ville producere flere film.
Tags
dvd film narnia