Disney starter tv-kanal i Rusland

Nyheder
Efter mange års strabadser er det omsider lykkedes The Walt Disney Company at bryde igennem til det enorme russiske marked. En ny 24-timers Disney-kanal er på vej.
Efter mange års strabadser er det omsider lykkedes The Walt Disney Company at bryde igennem til det enorme russiske marked. En ny 24-timers Disney-kanal er på vej.
 
 
Vestlige medie-giganter har i flere årtier forsøgt at finde fodfæste på det voksende russiske marked, uden held. Men nu er det tilsyneladende lykkedes for Disney. Om kort tid vil russerne få Disney-magi direkte ind i stuerne døgnet rundt.
 
Den nye tv-kanal vil sende de klassiske tegnefilm, succesfulde, amerikanske serier og film som Hannah Montana og High School Musical samt nyproducerede, russiske indslag.
 
"Rusland er et ekstremt vigtigt marked for Disney, og denne nye Disney-kanal er et stort skridt på vejen til yderliger at udvide vores brand og virksomhed," sagde Disney's topchef Bob Iger til Wall Street Journal.
 
 
Den nye Disney-kanal vil blive ejet af The Walt Disney Company (49%) og russiske Media-One der ejer og opererer over 30 tv-stationer i Rusland.
 
Disney har været aktive i Rusland siden 2006, hvor de sammen med Sony International fik lov til at distribuere deres film til russerne. Derudover har Walt Disney Studios International netop færdiggjort den russiske film The Book of Masters, der bygger på klassiske, russiske folkeeventyr.
 
Og planerne for Rusland stopper ikke ved den nye tv-kanal. Disney har allerede nu iværksat opsætning af teaterversionen af Skønheden og Udyret samt åbningen af en række Disney Stores.
 
Kilde: Wall Street Journal

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney's tv i 2010

Et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel og Disney XD i 2010. Et år som bl.a. byder på den uigenkaldeligt sidste sæson af 'Hannah Montana', nye afsnit af 'JONAS', 'Sonny's Chance' og 'Aaron Stone' samt helt nye serier.

Disney Channel klar med fortsættelser

Miley Cyrus er endnu ikke helt færdig med at hitte på Disney Channel. Stjernen har sagt 'ja' til en fjerde og sidste sæson af 'Hannah Montana'. Også 'Camp Rock' og 'High School Musical'-fortsættelser er blevet offentliggjort.

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.

Miley Cyrus må ikke flytte hjemmefra

Hannah Montana-stjernen Miley Cyrus vil gerne flytte hjemmefra. Men hendes forældre mener ikke at den 16-årige pige er klar til selvstændigheden.

Obama-døtre med i Hannah Montana

Barack Obamas to døtre er blevet spurgt om at deltage i tv-showet, Hannah Montana, på Disney Channel.

Disney Channel mest sete i USA

2007 blev i særdeleshed Disney Channel's år. Især de to kæmpesucceser, 'High School Musical' og 'Hannah Montana' blev grunden til, at kabel-TV-kanalen var den mest sete i USA.