Port Disney

Rygter
Da 'Disney Cruise Line' blev stiftet, havde Walt Disney Company store planer om et storslåede projekt i Long Beach, Californien.
[207,250] Da den tidligere topchef hos Disney, Michael Eisner, besluttede at stifte 'Disney Cruise Line', havde han store planer. Visionen var at Disney skulle bygge 10 storslåede krydstogtskibe til at sejle på alle verdens have. Indtil videre har to skibe, nemlig 'The Disney Magic' og 'The Disney Wonder', sejlet Caribbien tynd. Og det har vist sig at være en god forretning. Disney har købt og ombygget deres helt egen ø i Bahamas, 'Castaway Cay', hvor en stor bugt er blevet bygget med koralrev og masser af farvestrålende fisk man kan dykke blandt. Og selvfølgelig har Disney sørget for sikkerheden. Hele bugten er sikret mod hajer ved et undervandshegn. Disney Imagineers har gjort et stort arbejde for at forvandle denne Disney-ø til et sandt paradis for hele familien. Og nu synes ledelsen at det var på tide at udvide flåden fra 2 til 4 skibe. De to nye skibe forventes færdig i 2009 og der vil samtidig iværksættes flere nye tiltag. Blandt andet vil gæsterne få mulighed for at starte eller slutte deres cruise med en tur i Disneyland fra 2011, da det ene krydstogtskib vil lægge til kaj, tæt på Anaheim, hvor Walt's originale temapark er bygget. [208] Men Eisner havde endnu større planer. 'Port Disney' skulle have været påbegyndt i Long Beach Californien i 1990, men Disney's økonomiske situation i de år gjorde at planerne blev lagt på is. 'Port Disney' var en af Disney's mest massive park-planer i mange år. 'Port Disney' ville givetvis få verdens øvrige havne og marinaer til at blegne i sammenligning. [209,300] Ud over en Disney marina med plads til over 400 både skulle der bygges boligområde, fem hoteller, underholdningscentre, restauranter, monorailbane og meget mere. Men det største byggeri ville bestå i en ny temapark, 'DisneySea'. Denne skal ikke sammenlignes alt for meget med 'TokyoSEA' i Disneyland Tokyo, selvom mange ville ønske det. Parken skulle hellige sig havet og forskning. Parkens centrum og ikon skulle være 'Oceana', en kæmpe bobbellignende bygning. [210,300] Her skulle være brugbare forskingsfaciliteter hvor gæsterne kunne interaktivere med nogle af USA's bedste marineforskere i deres arbejde for at klarlægge endnu flere af havets mysterier. Alt i alt en fantastisk heldags park med flere store forlystelser. [211,300] Der er p.t. ingen planer om at igangsætte projektet 'Port Disney' i nærmere fremtid.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney løfter sløret for deres nyeste krydstogtskib

"Disney Dream" bliver det tredje og største skib i Disney's flåde af luksuriøse krydstogtskibe. Det nye medlem Disney Cruise Line søsættes i 2011, men allerede nu viser Disney, hvordan "Drømmen" kommer til at se ud.

Disney's troldmænd afslører nye tricks

I en ny video løfter Disney's egne "magikere" sløret for hvad vi kan vente os af nye teknologier i Disney's film og forlystelser i fremtiden.

Disney aflyser Hong Kong-udvidelse

Den planlagte udvidelse af Hong Kong Disneyland for 2,2 milliarder kroner er nu udsat på ubestemt tid. Den kinesiske regering vil ikke hjælpe den kriseramte forlystelsespark.

Disneyland skal forsynes med energi fra fritureolie

Disneyland i Californien vil spare over 750.000 liter diesel om året ved at genbruge spisestedernes fritureolie.

Walt Disney Imagineering

Walt Disney Imagineering er den mest prestigefyldte og eftertragtede afdeling under Walt Disney Company. Det er her Disney's forlystelsesparker, kontorbygninger og krydstogtskibe bliver skabt.

Den 3. park i Disneyland Paris

Lige fra begyndelsen var det meningen at Disneyland Paris skulle have 3 parker. Men projektet 'Lava Lagoon' har længe været henlagt, indtil nu.