Monsters, Inc. på Blu-ray i 2009

Nyheder
Disney har netop meddelt, at Pixar's Monsters, Inc. bliver udgivet på Blu-ray i løbet af 2009. Der er endnu ikke sat en dato på udgivelsen.
Disney har netop meddelt, at Pixar's Monsters, Inc. bliver udgivet på Blu-ray i løbet af 2009. Der er endnu ikke sat en dato på udgivelsen.
 
 
Walt Disney Studios Home Entertainment fortalte i dag pressen, at Pixar's fjerde fuldlængdefilm, Monsters, Inc. vil blive udgivet på Blu-ray i 2009. Disney var meget kortfattede i deres pressemeddelelse og løftede ikke sløret for præcis, hvornår film vil udkomme. Disney nævner dog, at Monsters, Inc. vil ryge i de amerikanske butikker omkring samme tid som jubilæumsudgivelsen af Græsrødder (d. 9. april).
 
Den nøjagtige udgivelsesdato vil blive offentliggjort i løbet af februar. Det vides endnu ikke hvornår Blu-ray-udgaven af Monters, Inc. kommer til Danmark.
 
Se listen over Disney's kommende DVD og Blu-Ray-udgivelser her.
 
Kilde: Businnesswire

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Kommende udgivelser på DVD og Blu-ray

Rækken af de nye Pixar Klassikere udgives på én gang

De klassiske Disney-film med guldnummer på DVD og Blu-ray-coveret får snart følgeskab af den nye række af "Pixar Klassikere". Den nye filmkanon af Pixar animationsmesterværker udkommer i Danmark på én gang - på nær to film, oplyser Disney Danmark i dag.

'Bambi' udgives til marts i diamantudgave

Den nye række af særlige Diamond Edition-udgivelser fra Walt Disney Home Entertainment er den ekstra lækre efterfølger til de tidligere Platinum Edition. Om cirka en måned udkommer en af Walt Disney's mest elskede tegnefilm på Blu-ray i diamantudgaven: "Bambi".

Disney vil have 3D film hjem i privaten

3D film skal ses derhjemme. Det lader til at være tesen fra Walt Disney Studios der i løbet af 2011 vil udgive hele 15 Blu-ray Disney-film i 3D der skal ses på fladskærmen i privaten.

14 Disney-klassikere udgives som "Diamond Edition"

Disney Home Entertainment har annonceret de 14 Klassikere som vil udkomme som Diamond Edition på Blu-Ray og vil udkomme inden for de næste 7 år, 2 stk. pr. år ganske som i den gamle Platium Edition serie på DVD.

Monsters, Inc. 2 i 2013?

Ifølge en række hints i den seneste tid tyder meget på, at der kunne være en efterfølger til Monsters, Inc. på vej.