Forsider til Pixar-tegneserier afsløret

Nyheder
Boom! Studios udgiver om få måneder deres første Pixar-tegneserier baseret på blandt andet De Utrolige og Biler. Og nu er forsiderne blevet lagt på nettet.
Boom! Studios udgiver om få måneder deres første Pixar-tegneserier baseret på blandt andet De Utrolige og Biler. Og nu er forsiderne blevet lagt på nettet.
 
 
Disney indgik sidste år en aftale med tegneserieselskabet Boom! Studios om at udgive en lang række serier på baggrund af Pixar's film. Tegneserierne skulle blandt andet byde på historier fra Find Nemo, Ratatouille og Monsters, Inc.
 
Og nu har Boom! Studios meddelt at de første hæfter vil udkomme allerede om få måneder og at de to første udgivelser vil være baseret på henholdsvis De Utrolige og Biler.
 
The Incredibles (De Utrolige) serien vil være på gaden i USA d. 25. marts 2009 og vil være at finde med fire forskellige forsider der tilsammen staver ordet "incredibles" når man samler dem som set ovenfor. Ifølge den officielle beskrivelse skal heltefamilien ud og kæmpe mod nye onde magter og møder nye venner på deres vej. Samtidig gemmer Hr. Utrolig på en bekymrende hemmelighed.
Forsiderne er lavet af Michael Avon Oeming. Historierne er skrevet af Mark Waid med tegninger af Marcia Takara.
 
 
Serien om Biler vil udkomme samtidig og med to forskellige forsider der begge viser Lynet McQueen før filmens handling finder sted. Historien følger Lynet dengang han gik under kælenavnet Bulldozer McQueen (et navn han fik, fordi han pløjede sig frem gennem modstanderne for at nå til toppen) og hans kamp for at blive en respekteret racerbil.
Historierne er skrevet af Alan J. Porter og stregerne er tegnet af Albert Carreres.
 
Hæfterne vil blive solgt for 2,99 dollars stykket og vil blandt andet kunne købes fra denne side.
 
Kilde: boom-studios.net

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Darkwing Duck-blade gemmer på skjulte Disney-hyldester

Hvis man leder lidt og har et indgående kendskab til Disney's tegnefilm, tegneserier og TV-serier, så kan du finde masser af gemte guldklumper i de amerikanske Darkwing Duck-tegneserier.

Endelig skal Anders And og Andersine giftes

De har kærestet siden 1940, men på torsdag finder Anders ringen frem og frier til Andersine.

Anders And-forfatter: Når vi mister respekten for figurerne, er det slut

Maya Åstrup har skrevet bryllupsplaner ind i Anders' liv, og det er helt okay, mener hun. Så længe det går galt.

Italien leverer skræddersyede tegneserier

Find dine yndlingstegneserier og få dem trykt i en flot bog med din egen forside sendt direkte til døren. Dette er virkeligheden for Italienere med hang til Disney-tegneserier. Og måske kommer tilbudet til Danmark.

"BOOM! Studios" udgiver Don Rosas samlede værker i USA

Den største nulevende Disney-tegneserieskaber er primært anerkendt og hyldet her i Europa. Men med den kommende række af Walt Disney Treasury-udgivelser, skal Don Rosas Andebyhistorier nu forsøge at trække opmærksomhed fra amerikanerne.

Pixar-tegneserier på gaden i dag

I dag begynder salget af de første tegneserier baseret på Pixar's film og figurer.