Disneyland Paris i 3D med Google Earth

Nyheder
Fra sidste år har man med Google Earth kunne besøge Walt Disney World i Florida i 3D. Og til marts kommer turen til Disneyland Resort Paris, hvor alle kan få en virtuel rundtur i Europas største turistattraktion. Og tilmed ganske gratis.
Fra sidste år har man med Google Earth kunne besøge Walt Disney World i Florida i 3D. Og til marts er turen kommet til Disneyland Resort Paris, hvor alle kan få en virtuel rundtur i Europas største turistattraktion. Og tilmed ganske gratis.
 
Magic Kingdom, Walt Disney World (Google Earth)
 
Sidste år samarbejde Google og Disney om at skabe en virtuel 3D udgave af Walt Disney World i Florida. Og fra d. 28. marts vil man også kunne komme helt tæt på forlystelserne, restauranterne, hotellerne og slottet i Disneyland Resort Paris.
 
Google har sendt en gruppe fotografer til Paris for at tage tusindvis af billeder af parken der senere skal bruges til at opbygge de detaljerede 3D-bygninger.
 
For at få et indtryk af hvordan Disneyland Resort Paris vil tage sig ud i 3D, er der mulighed for at downloade Google Earth gratis her, og tage en tur forbi Walt Disney World i USA.
 
Disney Parks & Resorts lavede en kort video i forbindelse med Google-samarbejdet som kan ses herunder.
 
 
Kilde: Google, Disney Parks

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disneyland Paris afslører grønt gigantprojekt

Et storslået ferieresort, hvor mennesket lever i ét med naturen og hvor økologi og vedvarende energi er i højsædet bliver meget snart en del af Disneyland Paris.

Disneyland Paris udvides med endnu en forlystelsespark

I går meddelte Disneyland Paris' direktør, at resortet indenfor det næste årti skal udvides med en tredje park - og at det højst sandsynligt bliver baseret på Marvels superhelte.

Sådan bliver Disneyland Paris' Marvel-park

Efter det blev offentliggjort at Disneyland Paris' kommende tredje park kan blive baseret Marvels univers, kan de europæiske Disney-fans meget vel blive mødt af dette syn, når de om cirka 10 år træder ind i den nye forlystelsespark.

Michael Jackson kommer til Disneyland Paris

3D-forlystelsen med Michael Jackson i spidsen fra 1980'erne har i disse år fået kultstatus. Derfor var mange europæere skuffede da 'Captain EO' ikke blev genoplivet i Disneyland Paris. Nu kan de igen glæde sig.

Den nye generation lander i Disneyland Paris

Endnu en festlig sæson i Disneyland Paris er skudt i gang, og frem til marts 2011 fejrer resortet "New Generation Festival". Disney og Pixars nyeste medlemmer er hovedattraktionerne. Se den nye tv-reklame her.

Disney i samarbejde med Google Earth

Walt Disney Parks & Resorts går i alliance med Google Earth for at levere 3D-rundture i fire Disney-parker og 22 Disney-hoteller.