Nye scener fra Up

Nyheder
Med under et halvt år til premieren på Pixar's næste film, Up, dukker der løbende flere og flere klip fra filmen op på nettet. Her kan du se et par af de seneste.
Med under et halvt år til premieren på Pixar's næste film, Up, dukker der løbende flere og flere klip fra filmen op på nettet. Her kan du se de seneste.
 
 
Forleden viste Disney Channel i USA et lille smugkig på Pixar's 10. film, Up. Nedenfor kan du se videoen der indeholder to helt nye klip fra filmen samt en præsentation fra filmens instruktør, Pete Doctor. Videoen afslører iøvrigt også at figuren Carl Fredricksen tidligere har arbejdet som ballonsælger.
 
 
Up får premiere i USA d. 29. maj.
 
Kilde: YouTube.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nyt klip fra Tron Legacy

Efterfølgeren til Disneys 80'er kultfilm 'Tron' lader til at blive et kæmpe hit i USA. 'Tron Legacy' er blevet spået af filmelskere og anmeldere til at være den "nye The Matrix". Se et splinternyt klip fra filmen her.

5 minutter af 'Troldmandens Lærling'

Disney har nu offentliggjort et fem minutter langt klip fra den kommende film 'Troldmandens Lærling', som kan ses her.

Barbie og Ken-klip fra Toy Story 3

Disney/Pixar's næste animerede fortælling er fuld af legetøj. Og i den kommende 3'er har Toy Story-heltene Buzz og Woody fået selskab af et par sande kendiser. Se klippet her.

Bag kulisserne på 'Op'

Instruktør og producer på Pixars 10. film tager i disse tre videoer publikum med bag om filmens tilblivelse.

Bag om 'Up'

I en ny, kort feature fra Pixar kan man se helt nye klip fra 'Up', kommentarer fra skaberne samt mere om historien bag den allerede anmelderroste film.

Ny trailer for Pixar's Up

De første scener fra Pixar's 10. animerede film har fundet vej ud på nettet. Se traileren her.