Amerikanske soldater får fri adgang til Disney-parker i 2009

Nyheder
I forbindelse med de amerikanske Disney-parkers nye What Will You Celebrate-kampagne, får alle aktive og pensionerede soldater gratis billeter til Disneyland, Californien og Walt Disney World, Florida.
I forbindelse med de amerikanske Disney-parkers nye What Will You Celebrate-kampagne, får alle aktive og pensionerede soldater gratis billeter til Disneyland, Californien og Walt Disney World, Florida.


Med Disney's Armed Forces Salute-tilbudet kan alle amerikanske soldater, både aktive og pensionerede (også gældende for Kystvagten, Den Nationale Garde samt reservister), komme gratis i både Disneyland Resort og Walt Disney World.
 
Soldaterne får tilbudt et multi-day adgangskort til parkerne samt halv pris på udvalgte Disney-hoteller og special-priser for nærmeste familie og venner.

"For så mange af de mænd og kvinder der gør tjeneste i det amerikanske militær, er tid sammen med familien grund til den største fest," sagde Jay Rasulo, chef for Disney Parks & Resorts.
"Vi er taknemlige for deres service, og vi håber at Disney's Armed Forces Salute-tilbudet vil gøre det muligt for vores tropper at skabe vidunderlige, magiske minder med deres familier."

Tilbudet er lanceret i forbindelse med dette års store kampagne-satsning, What Will You Celebrate, der skal få amerikanerne til at fejre fødselsdage, jubilæer, milepæle og andre fester i én af Disney's forlystelsesparker.

Kilde: Disney Parks

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

Sådan har du aldrig set et slideshow før!

Disney overraskede alle, da de i onsdags havde premiere på deres nye aftenshow i Disneyland: "The Magic, the Memories and You". Folk troede, at de blot skulle se et slideshow med fotos projekteret op på Askepot-slottet. Når du ser denne video, vil du forstå, hvorfor klapsalverne fortsatte i over 10 minutter.

Walt Disney World modstår Harry Potters magi

Fra i år har man kunne træde ind i en "ægte" Harry Potter-verden i Universal Studios i Florida fuldt udstyret med Hogwarts-slot, landsby, togstation og Hagrids hytte. Men selvom "The Wizarding World of Harry Potter" har været en gigantisk turistmagnet, har naboen Walt Disney World ikke mistet gæster.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

Disney vil indsamle dine minder

Hvis du har fotos, videooptagelser eller bare gode historier fra dine oplevelser i Disneyland eller Walt Disney World, så vil Disney meget gerne have fingre i dem. I torsdags lancerede de et stort website der skal indsamle de bedste Disney-park-minder.

Milliard-forlystelse kører på skinner

Disneyland i Californien får næste år en af verdens dyreste forlystelser. Den er næsten en tro kopi af byen Kølerkildekøbing fra filmen 'Biler' og får anlagt en over en kilometer lang racerbane. I disse dage bliver bilerne testkørt og her kan du for første gang se, hvordan køreturen bliver.