Ny Wall-E trailer

Nyheder
En splinterny, flot trailer til næste års ventede Pixar-film
[119] Pixar-folkene er lige kommet med en ekstra gave her kort før jul. Knap nok har støvet lagt sig fra kæmpe-sællerten 'Ratatouille' før vi får en smagsprøve på sommerens næste store Disney-Pixar film, 'Wall-E'. Traileren kan ses her:

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

TRAILER: "Wreck-It Ralph"

Sådan ser det ud, når Disney laver en hel film der foregår inde i spil- og arkadeuniverset. Se den første trailer til Disney Animation Studios' næste klassiker: "Wreck-It Ralph".

PIRATVIDEO: Teaser trailer for "Brave" filmet i amerikansk biograf

Nogle mennesker kan simpelthen ikke vente med at vise hele verden de nyeste trailere. Og da vi heller ikke er de mest tålmodige mennesker, når det kommer til nye Disney-film, bringer vi med glæde dugfriske teaser trailere - også selvom de er filmet i dårlig kvalitet fra et biografsæde.

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Ny trailer for Pixar's Up

De første scener fra Pixar's 10. animerede film har fundet vej ud på nettet. Se traileren her.

Live-action i Wall-E

Man kan efterhånden tegne en nogenlunde skitse over tidsforløbet i sommerens nye storfilm, Wall-E. Og så er det blevet afsløret at der både vil være live-action og animation i filmen.

Pixars falske mega-virksomhed

I sommerens Disney-Pixar film, 'Wall-E' spiller kæmpevirksomheden 'Buy N Large' tilsyneladende en stor rolle. Disney har netop åbnet en meget detaljeret side for det fiktive foretagende.