Ny plakat for The Princess and the Frog

Nyheder
Arbejdet med Walt Disney Animation Studios' næste "klassiker" skrider frem, og offentligheden får nu mulighed for at se noget af filmens artwork.
Arbejdet med Walt Disney Animation Studios' næste "klassiker" skrider frem, og offentligheden får nu mulighed for at se noget af filmens artwork.
 
 
Denne kunstplakat er netop blevet tilgængelig sammen med The Walt Disney Company's årsregnskab. The Princess and the Frog finder sted i jazz-æraens New Orleans, hvor prinsessen Tiana blandt andet får selskab af syngende og dansende krokodiller.
 
Filmen bliver Disney's første tilbagevenden til håndtegnet animation i fem år. John Musker og Ron Clements, der sammen instruerede Den Lille Havfrue og Aladdin, står bag The Princess and the Frog og musikken skabes af Oscar-vinder Randy Newman.
 
The Princess and the Frog får amerikansk premiere til jul.
 
Kilde: Disney.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Tim Burton's plakater til 'Alice i Eventyrland'

Mens 'Et Juleeventyr' og 'Op' kører i de danske biografer er Disney godt i gang med at gøre reklame for en af deres fremtidige film. En række nye flotte plakater for Tim Burton's 'Alice in Wonderland' er sendt på gaden.

Ny plakat for 'Prinsessen & Frøen'

For første gang i mange vender Disney ikke alene tilbage til håndtegnet animation, men også til de klassiske eventyr med prinser og prinsesser. 'Prinsessen & Frøen' får premiere til jul, og i går kom en ny filmplakat på gaden.

Endnu en ny plakat til Disney's 'Prinsessen og Frøen'

Både en ny trailer og en splinterny plakat er blevet offentliggjort for Disney's næste håndtegnede film.

Bag kulisserne på 'The Princess and the Frog'

Disney Channel i USA gav i lørdags deres seere et sjældent kig bag facaderne på produktionen af årets største tegnefilm. Nu er klippene nået til YouTube og kan ses her.

Første lange trailer for The Princess and the Frog

Både branchefolk og filmkritikere siger at denne film kan blive "vor tids vigtigste animationsfilm", og i går offentliggjorde Walt Disney Animation Studios en 2½ minutter lang trailer for The Princess and the Frog.

Teaser-plakat for Bolt

Et smugkig på en helt ny plakat for sommerens Disney-klassiker, 'Bolt'.