Ny Disney-tv-kanal for unge drenge

Nyheder
Den amerikanske Disney-kanal, Toon Disney, bliver i næste måned omdannet til "Disney XD". En ny tv-kanal skræddersyet til drenge mellem 6 og 14 år.
Den amerikanske Disney-kanal, Toon Disney, bliver i næste måned omdannet til "Disney XD". En ny tv-kanal skræddersyet til drenge mellem 6 og 14 år.

 
En ny tv-kanal fra Disney ser dagens lys d. 13. februar i USA. Disney XD bliver en drenge-kanal for teenagere i den såkaldte "tween"-alder (6 - 14 år).

Disney Channel har de seneste år været USA's mest sete tv-kanal bandt teenagepigerne med successerier som Hannah Montana og High School Musical-filmene. Og nu vil Disney også  have fat i det modsatte køn. Derfor bliver Disney XD proppet med eventyr, superhelte, sport (i samarbejde med Disney-ejede ESPN) og musik på den drengede måde.
 
Kanalens største trækplaster bliver den nye, originale serie Aaron Stone, der handler om en dreng der er regerende stormester i online-rollespillet Hero Rising, hvor hans figur hedder Aaron Stone. Men tingene bliver dramatisk mere realistisk når spillets milliardær-skaber beder drengen om at spille Hero Rising i virkeligheden.

Kelly Blatz som online-krigeren Aaron Stone.

Udover Aaron Stone vil kanalen sende animerede serier som Phineas and Ferb (USA's mest sete animerede tv-serie i 2008), Yin Yang Yo! samt helt nye serier som Kid vs. Kat, Jimmy Two Shoes, Robodz og Bruno the Great.
Og sammen med Marvel vil Disney XD også sende superhelteserier som Spiderman, Batman, Superman og Iron Man.

Indtil videre er der ingen planer om at lancere kanalen i Danmark. Dog kan enkelte serier ende med at blive vist på den danske Disney Channel.
 
Kilde: Disney

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

I'm in the Band på Disney XD

NY LIVE-ACTION KOMEDIESERIE PÅ DISNEY XD - PREMIERE DEN 16. APRIL 2010

Disney XD præsenterer Next X

Følg seks drenge fra hele Europa, med ekstreme ski- og snowboard-færdigheder, når de presser sig selv til det yderste for at få muligheden for at blive kronet Next X og vinde drømmepræmien: at optræde ved den første Winter X Game Europe i Tignes i Frankrig.

Disney XD laver ny europæisk tv-serie

The Walt Disney Company EMEA præsenterer en ny europæisk lokalproduktion, ’Next X’ – en actionfyldt sportsrealityserie, som vil blive vist på Disney XD.

Disney's tv i 2010

Et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel og Disney XD i 2010. Et år som bl.a. byder på den uigenkaldeligt sidste sæson af 'Hannah Montana', nye afsnit af 'JONAS', 'Sonny's Chance' og 'Aaron Stone' samt helt nye serier.

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.

Disney XD starter i Danmark

Toon Disney og Jetix bliver den 12. september erstattet af Disney XD. En ny tv-kanal til drenge mellem 6 og 14 år.