Disneyland skal forsynes med energi fra fritureolie

Nyheder
Disneyland i Californien vil spare over 750.000 liter diesel om året ved at genbruge spisestedernes fritureolie.
Disneyland i Californien vil spare over 750.000 liter diesel om året ved at genbruge spisestedernes fritureolie.

 
CNBC fortæller at Disney Imagineering har fundet en metode til fornuftigt at genbruge Disney-parkernes enorme mængder af fritureolie. I første omgang vil man bruge systemet i Disneyland Resort i Anaheim, Californien. Både parkens tog, Disneyland Railroad, samt Frontierland's flodbåde og mindre transportvogne til gæster vil i løbet af denne uge blive ombygget til at bruge det nye brændstof.

Resortets vice-præsident, Michael O'Grattan, siger:

"Dette er blot de første små skridt i retning af et 'grønt' Disneyland."


Det nye tiltag vil spare Disneyland for 750.000 liters diesel om året. Og dette skal kun være begyndelsen. Walt Disney Parks & Resorts vil fremover konstant forsøge at finde nye måde at nedbringe Co2-udledningen på. Men der er stadig lang vej endnu. Disneyland i Californien alene bruger mere strøm end hvad der svarer til forbuget i hele Århus.

Det forventes at lignende ændringer snart vil nå til Walt Disney World i Florida og om få til Paris, Hong Kong og Tokyo.
 
Kilde: CNBC


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Kæmpe Ursula-robot klar til gæster i Disneyland

Disney's kreative troldmænd i USA har vakt en af filmhistoriens mest karakteristiske skurke til live med en imponerende Audio Animatronic - en yderst realistisk robot. Se billeder og video af Ursula her.

Disney vil bruge ny revolutionerende falsk ild i Disney World

Disney forsøger konstant at presse teknologien til det yderste for at skabe de mest unikke oplevelser i deres forlystelsesparker. Om kort tid vil du kunne se falsk ild flere steder i bl.a. Walt Disney World. Se videoklip af den virkelighedstro ild her.

Sådan har du aldrig set et slideshow før!

Disney overraskede alle, da de i onsdags havde premiere på deres nye aftenshow i Disneyland: "The Magic, the Memories and You". Folk troede, at de blot skulle se et slideshow med fotos projekteret op på Askepot-slottet. Når du ser denne video, vil du forstå, hvorfor klapsalverne fortsatte i over 10 minutter.

Shanghai Disneyland skal bestå af tre forlystelsesparker

De kinesiske myndigheder talte for første gang åbnehjertet ud omkring den kommende kæmpe-park, Shanghai Disneyland. De fremmødte pressefolk blev bl.a. overraskede over nyheden om at ikke én, men hele tre forlystelsesparker er planlagt for Disney's dyreste resort til dato.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

Monorail-ulykke i Disney World dræber 21-årig

Disney har omsider offentliggjort detaljer om den togkollision der tidligere på måneden dræbte en togchauffør i Walt Disney World i Florida.