Wall-E-sanger aflyser Oscar-optræden

Nyheder
Peter Gabriel skulle have sunget den Oscar-nominerede Wall-E-sang 'Down To Earth' til Oscarshowet den 22. februar. Men på grund af ændringer i programmet har sangeren valgt at aflyse sin optræden.
Peter Gabriel skulle have sunget den Oscar-nominerede Wall-E-sang 'Down To Earth' til Oscarshowet den 22. februar. Men på grund af ændringer i programmet har sangeren valgt at aflyse sin optræden.

 
Musikeren og sangeren Peter Gabriel har sammen med Thomas Newman komponeret mange af sangene til Pixar's Wall-E, blandt andre også kendingsnummeret 'Down To Earth' der i år er nomineret til en Oscar for Bedste Sang (se listen over alle Wall-E's awards her).
 
Men nu har Gabriel meldt ud, at han ikke vil optræde til dette års Oscar-show i Kodak Theater i Hollywood. Han begrunder beslutningen med, at showets producere har valgt, at han kun må fremføre 60 sekunder af sin sang i en medley sammen med de to øvrige nominerede sange. Gabriel udtaler, at 60 sekunder på ingen måde kan gøre 'Down To Earth' retfærdighed.
 
Peter Gabriel siger dog, at han trods alt vil deltage i showet som tilskuer. Nu overvejer showets producere om Wall-E-sangen skal fremføres af The Soweto Gospel Choir i stedet.
 
Kilde: Hollywood Reporter

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Wall-E' vandt Oscar for Bedste Animerede Film

Disney vandt kun én Oscar ved nattens prisuddeling. Wall-E blev belønnet for Bedste Animerede Film mens Bolt og kortfilmen Presto blev gået helt forbi.

'Wall-E' storfavorit til Oscar

Ifølge 54.000 brugere på verdens største filmsite står Wall-E til at vinde en Oscar for Bedste Animerede Film søndag nat.

2 Grammys til Wall-E

Peter Gabriel og Thomas Newman's sange 'Down To Earth' og 'Define Dancing' blev begge hædret med en Grammy for henholdsvis Bedste Filmsang og Bedste Instrumentale Nummer.

Rekordmange Oscar-nomineringer til Wall-E

Nomineringerne til dette års Oscar-uddeling byder blandt andet på en historisk rekord til Pixar og Disney. Sidste års Wall-E er nomineret til flere Oscars end nogen anden animationsfilm nogensinde.

Wall-E's awards

Wall-E var en af de bedst anmeldte film i 2008. Her kan du følge robottens jagt på de mange priser og titler.

Down To Earth vinder Bedste Originale Sang

Thomas Newman's sang Down To Earth, der blev komponeret til Wall-E, har netop vundet en prestigefyldt World Soundtrack Award.