Miley Cyrus må ikke flytte hjemmefra

Nyheder
Hannah Montana-stjernen Miley Cyrus vil gerne flytte hjemmefra. Men hendes forældre mener ikke at den 16-årige pige er klar til selvstændigheden.
Hannah Montana-stjernen Miley Cyrus vil gerne flytte hjemmefra. Men hendes forældre mener ikke at den 16-årige pige er klar til selvstændigheden.
 
 
Teenagefænomenet Miley Cyrus fra Disney Channel-serien Hannah Montana er blevet mere end træt af at bo hjemme hos sine forældre. Miley længes efter frihed og har bedt om lov til at flytte hjemmefra. Men forældrene Tish og Billy Ray mente ikke at den 16-årige var parat til at bo alene. Miley fik besked på at blive under familiens tag indtil hun fylder 18 år.
 
"Miley's forældre mener at hun i forvejen har alt for meget frihed og har brug for et normalt familieliv mens hun er barn," siger en kilde til National Enquirer.
 
Men ifølge kilden har Miley en plan om at slide forældrene op, og hvis alt går som hun håber, vil hun bo i sit eget hus inden længe.
 
Kilde: National Enquirer

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Hannah Montana er slut og Miley Cyrus rigere end nogensinde før

Fjerde og sidste sæson af tv-serien "Hannah Montana" slog alle rekorder på Disney Channel og seriens altoverskyggende stjerne, Miley Cyrus, kun lukke og slukke programmet med et brag.

Miley Cyrus bliver skilsmissebarn

Livet er ikke bare fest og musik for 17-årige Miley Cyrus. Hendes forældre skal nemlig skilles.

Miley Cyrus træt af Hannah Montana

Verdens mest indbringende teenagestjerne har efterhånden fået nok af den rolle der skabte hendes succes. Miley Cyrus glæder sig over, at den sidste omgang Hannah Montana endelig snart er slut.

Disney Channel klar med fortsættelser

Miley Cyrus er endnu ikke helt færdig med at hitte på Disney Channel. Stjernen har sagt 'ja' til en fjerde og sidste sæson af 'Hannah Montana'. Også 'Camp Rock' og 'High School Musical'-fortsættelser er blevet offentliggjort.

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.

Obama-døtre med i Hannah Montana

Barack Obamas to døtre er blevet spurgt om at deltage i tv-showet, Hannah Montana, på Disney Channel.