Disney udvider på online-fronten

Nyheder
Disney's online-division har netop opkøbt Kerpoof Studios der fremover skal levere billeder, animation og printbare malebøger med kendte Disney-figurer.
Disney's online-division har netop opkøbt Kerpoof Studios der fremover skal levere billeder, animation og printbare malebøger med kendte Disney-figurer.
 
 
De seneste år har Disney satset stort på at blive førende på internettet for børn. Og Disney's Online-afdelingen der blandt andet administrerer hovedsiden Disney.com med over 30 mio. unikke besøgende om måneden har fået nok at se til. Udover sidste års opkøb af det populære Club Penguin har Disney opkøbt tre spiludviklere og en del underholdningssider (se en liste over alt, hvad Disney ejer her). Og sidste skud på stammen bliver Kerpoof Studios der står bag kerpoof.com. Siden skal lave billeder, animation og printbare malebøger og historier med en lang række af Disney's mest elskede figurer. I første omgang dog kun til det amerikanske marked.

Kerpoof.com har de sidste fire måneder haft en stigning i besøgstallene på cirka 40% hver måned. Disney vil ikke løfte sløret for prisen for opkøbet, men fortæller i en pressemeddelelse at studiet og de ansatte vil forblive i deres nuværende lokaler i Boulder i Colorado. Staben på 20 vil snart blive fordoblet og teamet skal fremover udvikle kerpoof.com yderliger plus lancere en række andre sites.
 
Kilde: Orlando Business Journal

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney erhverver sig børne-Facebook

Det sociale netværk Togetherville bliver kaldt for "Facebook for børn" og har over 4 millioner brugere. Togetherville er nu blevet opkøbt af The Walt Disney Company.

Disney lukker Propaganda Games og afskediger 70

Spilvirksomheden Propaganda Games der bl.a. har lavet "Turok" bliver nu lukket af Disney der købte selskabet for blot seks år siden. Det aktuelle konsolspil til filmen "Tron Legacy" bliver Propaganda's sidste.

Sådan bruger Disney deres milliarder

The Walt Disney Company omsætter for cirka 200.000.000.000 kroner om året. Se her hvad de går og bruger formuen på for tiden.

Disney køber Marvel Entertainment

Walt Disney Company meddelte i går, at de har indgået en handel om at opkøbe Marvel Entertainment for 50 dollars per aktie, hvilket i alt svarer til omkring 20 mia. kroner.

Disney vil købe Yahoo og EA

Gigantkoncernen Disney kan være på vej til at blive endnu større med et muligt opkøb af både Yahoo og Electronic Arts.

Alt hvad Disney ejer

The Walt Disney Company har udvidet en del siden sin stiftelse i 1923. I dag ejer Disney alt fra bogforlag, radiostationer, forlystelsesparker og krydstogtskibe til en private ø, sportskomplekser, el-kraftværk og sin helt egen by i Florida.