Tre nye plakater for 'Up'

Nyheder
Disney's næste animationsfilm tegner til at blive et stort hit, hvis man skal tro de folk der har fået lov til at se 45 minutter af filmen 'Up'. I dag blev tre nye plakater offentliggjort.
Disney's næste animationsfilm tegner til at blive et stort hit, hvis man skal tro de folk der har fået lov til at se 45 minutter af filmen 'Up'. I dag blev tre nye plakater offentliggjort.
 
 
Pixar er for alvor begyndt at skrue op for reklame-bluset til fordel af forårets film 'Up'. Både til weekendens Oscar-uddeling og ved dette års Superbowl-finale blev der vist dyrtkøbte forfilm for 'Up'. Og nu har Pixar og Disney sendt tre nye plakater med filmens vigtigste figurer på gaden.
 
Plakaterne kan ses herunder:
 
Carl Fredricksen.
 
Russell.
 
Dug.
 
På den ene af plakaterne kan man for første gang få et grundigt kig på hunden Dug, samt hans specialbyggede halsbånd der gør det muligt for mennesker at forstå hvad han siger.

'Up' får amerikansk premiere den 29. maj.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny UPisode online

Pixar har netop lagt deres anden såkaldte 'UPisode' på nettet som opvarmning til filmen 'Up'. Denne gang hedder klippet 'First Aid', hvor Russell skal yde førstehjælp midt i den sydamerikanske jungle.

Ny lang trailer for 'Up'

I dag kom den første lange trailer til Pixar's kommende film 'Up', og den er fyldt med scener og klip der aldrig er set før.

Nye scener fra Up

Med under et halvt år til premieren på Pixar's næste film, Up, dukker der løbende flere og flere klip fra filmen op på nettet. Her kan du se et par af de seneste.

Pixar's PR-maskine sættes i gang forud for Up

Disney og Pixar er så småt begyndt at sætte alle sejl til for at markedsføre deres næste animationsfilm Up. De udgiver ny bog, nyt konsolspil og offentliggør ny plakat samt navnet på filmens skurk.

Hemmelige hints i Up-trailer

Pixar fortsætter deres tradition med at plante små dedikationer og henvisninger i deres film og trailers. Den nyeste forsmag på filmen Up indeholder i hvert fald op til flere små interne hints.

Ny trailer for Pixar's Up

De første scener fra Pixar's 10. animerede film har fundet vej ud på nettet. Se traileren her.