Mickey Mouse's forbudte breakdance

Nyheder
I Disney's forlystelsesparker er der meget strenge regler for hvordan de "levende" udgaver af filmfigurene skal opføre sig. Men en gæst i Disneyland Paris filmede en højst ureglementeret dans af selveste Mickey Mouse.
I Disney's forlystelsesparker er der meget strenge regler for hvordan de "levende" udgaver af filmfigurene skal opføre sig. Men en gæst i Disneyland Paris filmede en højst ureglementeret dans af selveste Mickey Mouse.For at blive ansat som en Disney-figur i en af koncernens 11 forlystelsesparker, skal man bestå en særuddannelse ved "Disney-universitetet". I løbet af denne uddannelse lærer man blandt andet, hvordan man skal bevæge sig og agere når man er blandt parkens gæster.
 
Og selvom der ikke står noget specifikt i reglerne om breakdance, så er det aldrig set før, at en Mickey Mouse-figur tager imod en danse-udfordring fra en livlig, ung gæst. Men som man kan se herunder, havde Mickey heldigvis ikke skruet benene helt sårligt på.
 


Den ansatte der var iklædt Mickey Mouse-kostumet fik en advarsel af ledelsen men beholdt sit job. Han arbejder også som danser i selv samme resort under High School Musical-showet der finder sted flere gange hver dag.

Kilde: YouTube.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disneyland Paris snegler sig mod en gældfri fremtid

15 milliarder kroner i gæld er en stor mundfuld, selv for Europas største turistattraktion Disneyland Paris. Forlystelsesparkens nyeste halvårsregnskab viser dog at fremtiden kan være lys og gældfri, hvis de flotte besøgstal fortsætter.

Fem gæster kvæstet af rutsjebane i Disneyland Paris

I går kom fem gæster til skade, den ene alvorligt kvæstet, i Disneyland Paris-forlystelsen Big Thunder Mountain. En falsk sten faldt ud over en af de kørende vogne og en 38 årig mandlig gæst fik kraniebrud og er stadig ikke uden for livsfare.

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

Ingen adgang for voksne i prinsessetøj

En engelsk kvinde er blevet nægtet adgang til Disneyland i Paris, fordi hun var klædt ud som en prinsesse. Disneyland Paris bliver nu sagsøgt, mens forlystelsesparken mener, de afviste kvinde med god grund.

Mickey's magiske brag af en fest skudt i gang

I går tog Disneyland Resort Paris hul på et nyt år med et nyt tema. I de næste mange måneder vil parkerne invitere til "Mickey's Magical Party".