Daft Punk laver musik til ny Disney-film

Nyheder
Daft Punk skal komponere soundtracket til Walt Disney Pictures' efterfølger til 80'er-filmen 'Tron'.
Daft Punk skal komponere soundtracket til Walt Disney Pictures' efterfølger til 80'er-filmen 'Tron'.

 
Den franske electronica-duo, Daft Punk, har netop underskevet en aftale om at lave musikken til en af Disney-studiernes næste store satsninger.
 
'Tron' fik premiere i 1982 og havde musik-ikonet Wendy Carlos som komponist. Filmen er med tiden blevet et kult-hit, og The Walt Disney Company har besluttet at der skal laves en opfølger. Den oprindelige film udmærkede sig ved en stor mængde af tidlig computeranimation. Det har hidtil været uvist, hvordan Disney ville genskabe originalens look af primitiv teknologi i en hypermoderne udgave.
 
En konferencegæst i USA har filmet den hidtil hemmeligholdte trailer for den nye Tron-film. Optagelsen kan ses her: (kvaliteten er dårlig)Som det fremgår af traileren har filmen fået titlen 'Tr2n'. Men flere kilder antyder at den i sidste ende vil komme til at hedde 'Tron 2'.
 
'Tr2n' eller 'Tron 2' får premiere i 2011.
 
Kilde: Ain't It Cool News

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney giver DR lov til at redigere i film

Disney har aldrig før givet andre lov til at redigere i deres film. Ved brug af alternative metoder fik en ivrig DR-producent grønt lys fra selskabet.

Guitarlegende laver sang til Phineas and Ferb-film

Når Phineas and Ferb-elskere i næste måned kan se filmversionen af den populære Disney Chanel-serie, kan de samtidig nyde et unikt musiknummer skrevet og spillet af guitarkongen Slash fra Guns N' Roses.

Tangled-soundtrack ude nu

I dag kommer musikken til Disneys 50. animerede klassiker på gaden.

'Tron' laves som tegnefilm til DisneyXD

Disney har store planer og høje forhåbninger for den kommende Tron: Legacy. Filmens univers skal snart lægge grund til en helt ny animeret tv-serie til DisneyXD.

Mere nyt fra 'Tron Legacy'

En af Disney's helt store filmsatsninger i 2010 bliver Tron's (1982) prequel 'Tron Legacy'. Her kan du se den nyeste trailer, en række nyligt offentliggjorte fotos og den officielle filmplakat.

Disney/Pixar's bedste sange samlet på CD

Nu er der sat dato på udgivelsen af den ultimative Disney/Pixar musikudgivelse. En opsamlings-CD med de bedste filmsange kan købes fra den 26. maj.