Disney starter ny eksklusiv fanklub

Nyheder
På Disney.com/23 er der gennem længere tid blevet talt ned til den 10. marts, uden at de besøgende anede hvad der egentlig var i vente. I tirsdags blev det så afsløret, at fanklubben 'D23' fremover vil give hardcore Disney-fans muligheden for at komme bag kulisserne i Disney-koncernen.
På Disney.com/23 er der gennem længere tid blevet talt ned til den 10. marts, uden at de besøgende anede hvad der egentlig var i vente. I tirsdags blev det så afsløret, at fanklubben 'D23' fremover vil give hardcore Disney-fans muligheden for at komme bag kulisserne i Disney-koncernen.'D23' er navnet på Disney's nye fanklub, for dem ønsker lidt mere adgang til Disney-specialiteter. Som medlem modtager man bladet 'Twenty Three' fire gange om året. Bladet er et af de flotteste og mest dybdegående magasiner Disney har udgivet om deres eget virke.

Stifteren af 'D23', Marty Sklar, fortæller at klubben ikke er tænkt som en potentiel pengemaskine, men i stedet skal være et kommunikationsled mellem Disney og deres mest dedikerede tilhængere. Mange har dog allerede kritiseret konceptet for at være alt for dyrt.
Medlemsbladet 'Twenty Three' giver et udførligt indblik i blandt andet
kommende film før noget andet medie.

Et medlemsskab koster cirka 435 kroner og giver udover medlemsbladet (der kun er inkluderet i medlemsprisen det første år) en lang række fordele og tilbud i de amerikanske Disney-parker samt adgang til en masse foredrag, rundture, gallapremierer, snigpremiere og store udstillinger (primært i Californien og Florida) samt en velkomstgave i form af en 'D23'-pin til en værdi af 20 dollars.


Medlemsgaven til alle der melder sig
ind i løbet af marts og april.

Klubmedlemmer kan derudover også få lov til at købe sjældent merchandise på nettet og i udvalgte butikker som "almindelige" mennesker ikke har mulighed for.
 
Dette er første gang Disney lancerer en officiel klub, hvor man modtager nyheder, tilbud, arrangementinvitationer og arkivinformation fra et samlet Walt Disney Company. Tidligere har der været fanklubber som The Magic Kingdom Club og Disney Movie Club der har været begrænset til ét bestemt område i Disney-koncernen. Men med 'D23' får man adgang til alle divisioner som fx Disney Theatrical Productions, Disney Cruise Line, Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures, Walt Disney Imagineering og Disney Parks & Resorts.


'D23's medlemskort.

Indtil videre skal man være bosiddende i USA for at få det fulde udbytte af den nye fanklub, men i løbet af få måneder vil også vi danskere kunne modtage medlemsbladet og de andre goder. Men ifølge en talsmand for klubben vil Disneyland Resort Paris ikke afholde særarrangementer eller tilbyde specialpriser for medlemmerne før om et par år.

www.disney.com/23
 
Kilde: Disney.com/23


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney lukker Propaganda Games og afskediger 70

Spilvirksomheden Propaganda Games der bl.a. har lavet "Turok" bliver nu lukket af Disney der købte selskabet for blot seks år siden. Det aktuelle konsolspil til filmen "Tron Legacy" bliver Propaganda's sidste.

MasterCard bliver officiel Disney-partner

The Walt Disney Company har fået en ny samarbejdspartner i hele Europa, mellemøsten og Afrika. MasterCard bliver Disney's officielle betalingskort i de næste seks år.

Pixar-chefer imponerede over hjemmelavet fanvideo

Leandro Copperfield kalder sig selv for "en sand filmelsker" og han har tiltrukket sig en masse opmærksomhed de seneste dage. Da han for nylig uploadede sin hjemmelavede hyldestvideo til Pixar, "The Beauty of Pixar" på YouTube, fik selskabets øverste chef øje på den og inviterede straks Leandro på besøg hos filmstudiet.

Disney runder 100 millioner Facebook-fans

Disney blev denne uge kronet til den nye konge af Facebook. Med et netværk af hundredevis af Facebook-sider har Disney tilsammen rundet 100.000.000 "likes".

"Disney Tattoo Manden" vil fjerne 2.200 Disney-tatoveringer

I Disney-kredse har George Reiger altid været kendt som verdens største Disney-fan og er berømt for hans over 2.000 tatoveringer af Disney-figurer. Men nu er det slut. "The Disney Tattoo Guy" har fundet noget vigtigere end Disney.

Ingen Disney-fanmesse i 2010

Verdens største eldorado for Disney-entusiaster, 'D23 Expo', springer et år over og afholdes først igen i 2011 i Californien.