Ratatouille tjener kassen

Nyheder
'Ratatouille' storhitter verden over, og er på vej til at blive en af Pixar's mest indbringende film.
[68,150] Pixars nyeste film, 'Ratatouille', har delt vandene blandt Disney-geeks verden over. I USA er man fortrinsvis skuffet over den (alt for) enkle handling, mens man i Europa, og Frankrig i særdeleshed er ovenud tilfredse med Remy og hans kokkedrømme. Men uanset hvad kritikerne i USA siger, så er Ratatouille et hit. Filmen har indtjent så mange penge verden over, at Disney's aktionærer er ovenud tilfredse. Se listen over biografindtægterne for alle Disney's og Pixar's film her.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Rækken af de nye Pixar Klassikere udgives på én gang

De klassiske Disney-film med guldnummer på DVD og Blu-ray-coveret får snart følgeskab af den nye række af "Pixar Klassikere". Den nye filmkanon af Pixar animationsmesterværker udkommer i Danmark på én gang - på nær to film, oplyser Disney Danmark i dag.

"Tangled" slår "Løvernes Konge"

Siden 1994 har Disney-klassikeren "Løvernes Konge" haft Walt Disney Animation Studios' rekord som den mest indbringende film på åbningsdagen. Nu er er førstepladsen blevet erobret af Rapunzel i hendes anmelderroste Disney-film "Tangled".

Rapunzel sætter Thanksgiving-rekord

"To på Flugt" satte ny indtjeningsrekord i USA i går, da den havde premiere i de amerikanske biografer.

Hollywood lagt ned af Pixar-legetøj

Toy Story 3 har efterhånden haft sit sejrsindtog over hele verden. Og på mandag vil tredje akt i fortællingen om Anders' legetøj have sat en række imponerende filmhistoriske rekorder.

Toy Story 3 åbner med et brag

Hidtil har det været Find Nemo fra 2003 der har haft den bedst indbringende premiereweekend hos Disney-studierne. Men den rekord lader nu til at blive slået af den tredje Toy Story-film som netop har indtjent 256 millioner kroner på én dag!

'Partly Cloudy' klar til biografen

Pixar's nyeste kortfilm hedder 'Partly Cloudy' og forventes at blive vist i biograferne foran 'Up'. Nu offentliggøres det første billede i høj opløsning fra filmen.