Smugkig på Burton's 'Alice i Eventyrland'

Nyheder
I Disney's nye fan-magasin kan man i det netop udkomne eksemplar se de første officielle fotos og billeder af artwork fra Disney's Tim Burton-instruerede 'Alice i Eventyrland'.
I Disney's nye fan-magasin kan man i det netop udkomne eksemplar se de første officielle fotos og billeder af artwork fra Disney's 'Alice i Eventyrland'.Som beskrevet forleden har Disney netop stiftet en ny eksklusiv fanklub (læs artikel her). Og en af medlemsgoderne er blandt andet magasinet 'Twenty Three' der bliver annonceret som det bedste sted at komme bag kulisserne hos The Walt Disney Company. Og allerede i det første nummer virker det løfte ikke til at være grebet ud af den blå luft.

Som det første medie kunne 'Twenty Three' vise en række unikke fotos fra Walt Disney Pictures-filmen 'Alice i Eventyrland' der er en live-action-filmatisering af Disney's egen tegnefilm fra 1951. Udover et par officielle PR-fotos kan man også få et smugkig på en række artwork-billeder lavet forud for produktionen.


"Det er et slags mix mellem noget underligt live-
action og animation. Jeg kan ikke sammenligne
det med noget, fordi jeg ikke rigtig ved, hvad jeg
skal ligestille det med. Det er et slags nyt
territorium for mig..." - Tim Burton.

Artwork.

Det forlyder at produktionen skrider planmæssigt frem, og en unavngiven ansat tæt på Tim Burton har udtalt til Entertainment Weekly, at Burton virker mere inspireret, grænseoverskridende og kreativ end nogensinde før.

'Alice i Eventyrland' bliver instrueret af Tim Burton og har Johnny Depp i rollen som Den Gale Hattemager. Rollelisten er iøvrigt spækket med store navn som Anne Hathaway, Alan Rickman, Michael Sheen, Stephen Fry og Christopher Lee.
 
Filmen forventes at få premiere i 2010.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney legende skal lave Løvernes Konge i 3D

Filmskaberen Don Hahn, der har stået bag nogle af tidens største Disney-succeser, var for nylig i London for at se til pre-productionen på Tim Burton's næste film Frankenweenie. Her løftede han sløret for nogle af sine kommende projekter der bl.a. byder på tilbagevenden til Tornerose, Roger Rabbit og Løvernes Konge.

Tim Burton's plakater til 'Alice i Eventyrland'

Mens 'Et Juleeventyr' og 'Op' kører i de danske biografer er Disney godt i gang med at gøre reklame for en af deres fremtidige film. En række nye flotte plakater for Tim Burton's 'Alice in Wonderland' er sendt på gaden.

Trailer for 'Alice i Eventyrland'

Efter en række pirrende still-billeder og en lokkende Johnny Depp-plakat er der nu omsider røget en trailer på nettet. Se den her.

Første plakat til Burtons 'Alice in Wonderland'

I Disney's nye version af 'Alice i Eventyrland' bliver Alice åbenbart overskygget af en anden af filmens karakterer. Den første filmplakat har i hvert fald udelukkende plads til Johnny Depp.

Christopher Lee i Alice i Eventyrland

Christopher Lee og Alan Rickman føjesnu til den i forvejen imponerende rolleliste til Tim Burton's Disney-remake af Alice i Eventyrland.

Tim Burton's Alice I Eventyrland tager form

Når Tim Burton skal filmatisere en af Disney's klassikere, Alice I Eventyrland, bliver det blandt andet med Johnny Depp i en af rollerne.