Mickey-kager lanceres i Paris

Nyheder
Det verdenskendte konditori Ladurée i Paris, sælger for en kort periode Disney-kager. Anledningen er den nye sæson i det nærliggende Disneyland Paris.
Det verdenskendte konditori Ladurée i Paris, sælger for en kort periode Disney-kager. Anledningen er den nye sæson i det nærliggende Disneyland Paris.Det franke køkken er traditionelt meget fransk. Og de færreste havde troet at selveste Ladurée, det verdenskendte og anmelderroste konditori, ville slå tøjler med ærkeamerikanske Disney. Men i forbindelse med at Disneyland Resort Paris snart lancerer kampagnen "Mickey's Magical Party", vil Ladurée sælge Mickey Mouse-formede desserter.Kagerne består af en sprød makronbund smurt med en hindbærcreme. Øverst er ørene beklædt med sort og hvid chokolade mens "hovedet" består af en speciallavet hindbærchokolade.

Kagen sælges i en forholdsvis diskret (efter typiske Disney-standarder) æske med en tegning af en baby-Mickey på låget og med Disneyland Paris' karakteristiske slot på siderne.Kagen sælges i Laduréen fra den 4. maj samt i to udvalgt restauranter i Disneyland Resort Paris. Mickey Mouse rejste selv til konditoriet på Champs-Elysées for takke for det nye samarbejde.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Wall-E i byernes by

Disneyland Paris har ikke set skyggen af Disney/Pixar's elskede robot fra 2008. Men nu kommer han omsider til parken når en ny parade snart ser dagens lys.

Den nye generation lander i Disneyland Paris

Endnu en festlig sæson i Disneyland Paris er skudt i gang, og frem til marts 2011 fejrer resortet "New Generation Festival". Disney og Pixars nyeste medlemmer er hovedattraktionerne. Se den nye tv-reklame her.

FOTOSERIE: Vinter i Disneyland Paris

For øjeblikket oplever Europas største turistattraktion noget som de amerikanske Disney-parker aldrig får fornøjelsen af. Disneyland Paris er indhyllet i sne og is. Se billederne fra et Disneysk Winter Wonderland.

Disneyland Paris fejrer de nye i klassen

Europas største turistattraktion har fået for vane at have et nyt tema hvert år. Og når næste sæson snart skydes i gang bliver fokus på Disney's nyeste stjerner.

Mickey's magiske brag af en fest skudt i gang

I går tog Disneyland Resort Paris hul på et nyt år med et nyt tema. I de næste mange måneder vil parkerne invitere til "Mickey's Magical Party".

Disneyland Paris slår alle rekorder

For første gang nogensinde runder Disneyland Resort Paris de 15 mio. gæster der oprindeligt var målet for resortet. Derudover afslører det nyeste årsregnskab rekordhøj omsætning og omsider et overskud på bundlinjen.