Pixar-tegneserier på gaden i dag

Nyheder
I dag begynder salget af de første tegneserier baseret på Pixar's film og figurer.
I dag begynder salget af de første tegneserier baseret på Pixar's film og figurer.Forventningerne har været store blandt Disney og Pixar-fans siden BOOM! Studios meldte ud, at de skulle lave en række tegneseriehæfter baseret på flere af Pixar's mest elskede film.

De første blade bliver fra 'De Utrolige' og 'Biler', og fra i dag kan man bestille hæfterne hos BOOM! Studios (her). Her kan du se et par af forsiderne til kommende hæfter:

Her er også et lille kig indeni et af bladene:Efter planen skal alle film fra Toy Story og Find Nemo til De Utrolige og Wall-E bruges som baggrund for nye tegneserie-eventyr.

Kilde: Boom-studios.net

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Marvel skal udgive Pixar som tegneserie

Marvel vender tilbage til sine rødder som forlag og udgiver af tegneserier med deres velkendte superhelte som Spiderman, X-Men og Iron Man. Men nu er det Pixar's animerede stjerner der står i kø for at få talebobler.

"BOOM! Studios" udgiver Don Rosas samlede værker i USA

Den største nulevende Disney-tegneserieskaber er primært anerkendt og hyldet her i Europa. Men med den kommende række af Walt Disney Treasury-udgivelser, skal Don Rosas Andebyhistorier nu forsøge at trække opmærksomhed fra amerikanerne.

Anders Lund Madsen skriver historie til Anders And-blad

Talkshowværten Anders Lund Madsen har fået lov til at forfatte en historie til en kommende udgivelse af Anders And & Co.

Anders And bliver revet væk

Flere kiosker melder om udsolgt af det nyeste Anders And-blad, hvor Anders besøger Danmark og bl.a. møder Sidney Lee og Lars Løkke Rasmussen.

Anders And skal reddes af Sidney Lee

Andeby er i knibe. Måske er det derfor, at Anders And og hans nevøer Rip, Rap og Rup tager et smut til Danmark for at møde statsminister Lars Grynte Rasmussen og selveste Slibri Lee.

Forsider til Pixar-tegneserier afsløret

Boom! Studios udgiver om få måneder deres første Pixar-tegneserier baseret på blandt andet De Utrolige og Biler. Og nu er forsiderne blevet lagt på nettet.