Toy Story Mania kommer til Nintendo Wii

Nyheder
Den splinternye forlystelse 'Toy Story Mania' er netop åbnet i to Disney-parker. Og nu skal attraktionen helt ind i vores stuer som videospil.
Den splinternye forlystelse 'Toy Story Mania' er netop åbnet i to Disney-parker. Og nu skal attraktionen helt ind i vores stuer som videospil.
 


Disney Interactive Studios har annonceret udgivelsen af spillet 'Toy Story Mania' eksklusivt til spillekonsollen Nintendo Wii. Spillet bygger på forlystelserne af samme navn der sidste år blev bygget i både Disneyland i Californien samt i Walt Disney World i Florida.
 
Forlystelserne er bygget op omkring en række interaktive karneval-spil, hvor man skal skyde efter forskellige mål som kyllinger, flasker, ænder og så videre på enorme storskærme. På den måde er der ikke langt fra selve forlystelsen til den version der havner hjemme i stuerne, hvor man også skal skyde til måls mod tv'et.


Nintendo Wii

Spillet bliver udviklet af det selvstændige spiludviklerselskab Papaya Studio og vil blive udgivet samtidig med den amerikanske 3D-premiere på 'Toy Story' den 2. oktober.
 
Kilde: Entertainment Weekly

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Rækken af de nye Pixar Klassikere udgives på én gang

De klassiske Disney-film med guldnummer på DVD og Blu-ray-coveret får snart følgeskab af den nye række af "Pixar Klassikere". Den nye filmkanon af Pixar animationsmesterværker udkommer i Danmark på én gang - på nær to film, oplyser Disney Danmark i dag.

Disney lukker Propaganda Games og afskediger 70

Spilvirksomheden Propaganda Games der bl.a. har lavet "Turok" bliver nu lukket af Disney der købte selskabet for blot seks år siden. Det aktuelle konsolspil til filmen "Tron Legacy" bliver Propaganda's sidste.

Den dystre side af Disney

Nyt Disney-spil viser hidtil ukendte dystre sider af Mickey Mouse. Den populære mus er nemlig skyld i andre figurers ulykke og glemsel.

Disney frigiver episk spiltrailer

'Epic Mickey' er titlen på det mest hypede spil fra Disney Interactive i mange år. Mickey Mouse har forladt sit småbørnspublikum med klubhuset på Playhouse Disney og begiver sig nu ind i en mørk og hjemsøgt version af Disneyland. Se den nye trailer her.

Sådan bliver Paris' nye Toy Story-legeplads

Det nye trækplaster i Disneyland Paris bliver sommerens "Toy Story Playland". Et miniland baseret på Disney/Pixar's filmtrilogi. Her kan du se hvordan Disney's designere forestiller sig området.

Konkurrence marts 08

Denne måned kan du vinde et interaktivt Disney DVD-spil.