Nicolas Cage som Troldmandens Lærling

Nyheder
Den håndtegnede troldmand fra Disney's 'Fantasia' bliver nu til kød og blod i ny live-action-film spillet af Nicolas Cage. Se de første fotos her.
Den håndtegnede troldmand fra Disney's 'Fantasia' bliver nu til kød og blod i ny live-action-film spillet af Nicolas Cage. Se de første fotos her.I Fantasia-segmentet, Troldmandens Lærling, fra 1940 var det Mickey Mouse og hans mester der praktiserede de overnaturlige kræfter. Men for øjeblikket er hit-producereren, Jerry Bruckheimer, i færd med at indspille et live-action remake af Disney's banebrydende tegnefilm, og endnu engang har han Nicolas Cage med på rollelisten (ligesom han også havde i 'Con Air', 'The Rock', 'National Treasure').


Mickey Mouse i 'Troldmandens Lærling' fra 'Fantasia' (1940).

Cage skal spille troldmanden der er på jagt efter en ny lærling i vor tids New York City. Lærlingen spilles af Jay Baruchel ('Tropic Thunder', 'Knocked Up'). Her ses Nicolas Cage for første gang i sit troldmandskostume:'The Sorcerer's Apprentice' produceres af Walt Disney Pictures og får premiere i 2010.

Kilde: Msn Movie

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nye billeder fra Torldmandens Lærling

Walt Disney Pictures har frigivet en række nye billeder fra den kommende film Troldmandens Lærling med Nicolas Cage og Jay Baruchel.

Første plakat til Troldmandens Lærling

Efter Alice in Wonderland fortsætter Walt Disney Pictures med at lave film baseret på studiets egne gamle tegnefilm. The Sorcerer's Apprentice, som er baseret på en sekvens fra Fantasia, har premiere til sommer. Se den første officielle plakat her.

Nicolas Cage i træning til National Treasure 3

For tredje gang skal Ben Gates på eventyr i Disney's National Treasure-serie. Nicolas Cage siger, at han er fuld gang med at opbygge muskelmasse i kroppe og Jerry Bruckheimer har fundet et gyldent makkerpar til at skrive manuskriptet.

Ny trailer til Troldmandens Lærling klar

En ny trailer til den kommende Troldmandens Lærling er nu blevet afsløret og kan ses her.

Nye billeder fra 'Narnia 3' og 'Prince of Persia'

Nu er der kommet helt nye billeder til en kommende Disney-film - og en film der ikke længere er medlem af "Disney-familien".

Jay Baruchel i Disney/Bruckheimer's Troldmandens Lærling

Jerry Bruckheimer skal producere en filmatisering af Fantasia-afsnittet Trolmandens Lærling. Filmen The Sorcerer's Apprentice har Nicolas Cage i hovedrollen.