Disney/Pixar's bedste sange samlet på CD

Nyheder
Nu er der sat dato på udgivelsen af den ultimative Disney/Pixar musikudgivelse. En opsamlings-CD med de bedste filmsange kan købes fra den 26. maj.
Nu er der sat dato på udgivelsen af den ultimative Disney/Pixar musikudgivelse. En opsamlings-CD med de bedste filmsange kan købes fra den 26. maj.
 
CD'en tæller 26 sange fra samtlige af Pixar's fuldlængdefilm, lige fra 'Toy Story' til den 10. film, 'Up', der får verdenspremiere senere denne måned. Blandt sangene kan nævnes "You've Got A Friend In Me" ('Toy Story'), "Le Festin" ('Ratatouille'), "Down to Earth" ('Wall-E') og "Life is a Highway" ('Biler'). Og fra 'Up' kan man blandt andet høre nummeret "Memories Can Weigh You Down".

Albumet udkommer den 26. maj i USA og can blandt andet købes over Disney Shopping for $18,95. Det er endnu usikkert hvornår CD'en vil kunne købes i danske pladebutikker.
 
Kilde: Disney.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Guitarlegende laver sang til Phineas and Ferb-film

Når Phineas and Ferb-elskere i næste måned kan se filmversionen af den populære Disney Chanel-serie, kan de samtidig nyde et unikt musiknummer skrevet og spillet af guitarkongen Slash fra Guns N' Roses.

Nyt liv i 'King of the Elves'

Der har det sidste års tid været meget stille omkring Disney's 'King of the Elves'. Men nu lader det til Disney for alvor vil have gang i filmen.

PIRATVIDEO: Teaser trailer for "Brave" filmet i amerikansk biograf

Nogle mennesker kan simpelthen ikke vente med at vise hele verden de nyeste trailere. Og da vi heller ikke er de mest tålmodige mennesker, når det kommer til nye Disney-film, bringer vi med glæde dugfriske teaser trailere - også selvom de er filmet i dårlig kvalitet fra et biografsæde.

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Tangled-soundtrack ude nu

I dag kommer musikken til Disneys 50. animerede klassiker på gaden.

Daft Punk laver musik til ny Disney-film

Daft Punk skal komponere soundtracket til Walt Disney Pictures' efterfølger til 80'er-filmen 'Tron'.