'Monsters, Inc. 2' under forberedelse

Nyheder
Det lader nu til at en fortsættelse til hitfilmen 'Monsters, Inc.' er under forberedelse.
 
Billedresultat for monsters inc 2

På messen Licensing International Expo i Las Vegas afslørede Disney / Pixar (ganske vist kun bag lukkede døre), at instruktøren Pete Doctor ('Up') vil vende tilbage til en efterfølger på 'Monster, Inc.'
 
Trods deres oprindelige plan, om hovedsageligt at producere originalt indhold, synes Pixar nu at være godt og grundigt ombord på fortsættelsetoget. Ud over 'Monsters, Inc.', har de også offentliggjort fortsættelser til 'Toy Story' og 'Biler'.
 
Den originale 'Monsters Inc' film blev både en succes i biografen, hvor den omsatte for over 500 mio. dollars på verdensplan, og på hjemmevideo med 5 millioner solgte enheder på udgivelsesdagen (65% på dvd og 35% på vhs, dengang videobåndet stadig havde et par leveår tilbage).
 
Pete Doctor.

Filmen slog på det tidspunkt den gamle rekord på 4,5 mio. solgte enheder, som 'Løvernes Konge' havde solgt på udgivelsesdagen.
 
Der er endnu ikke sluppet mange detaljer ud om fortsættelsen, indtil videre ved man kun, at instruktøren Pete Docter, som stod bag den første film, atter vil være instruktør på den næste omgang monster-løjer.
 
'Jim Hill Media', der hørte om 'Monsters, Inc. 2' på messen, rapporter også at Disney har skubbet Jerry Bruckheimers fjerde 'Pirates of the Caribbean' film, med Johnny Depp, frem til 2012 (filmen var oprindeligt fastlagt til 2011).

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Monsters, Inc.-efterfølger bliver udskudt til 2013

Af ukendte årsager bliver Monsters 2 forsinket og vil først få premiere i 2013. Til gengæld vil en anden animationsfilm fra Disney komme i biografen tidligere end forventet.

"Monsters, Inc. 2" kan blive en prequel

Efterfølgeren til Pixar's film "Monsters, Inc." kommer ikke til at handle om, hvad der sker efter 1'eren sluttede. I følge et internt notat hos Disney bliver "Monsters, Inc. 2" en preguel og skal fortælle historien om, hvordan Mike og Sullivan endte som makkerpar.

Dobbelt op på Pixar i 2012

Både Pixar og Disney har for vane at udsende én stor animationsfilm per år. Men i 2012 byder Pixar Animation Studios på hele to biograffilm: en ny Monsters, Inc.-film og et eventyr der har fået ny titel.

Monsters, Inc. 2 i 2013?

Ifølge en række hints i den seneste tid tyder meget på, at der kunne være en efterfølger til Monsters, Inc. på vej.

Pixar laver Monsters Inc. 2

Mike og Sulley vender tilbage i en fortsættelse instrueret af manden bag Up.