Pixar laver Monsters Inc. 2

Nyheder
Mike og Sulley vender tilbage i en fortsættelse instrueret af manden bag Up.

Mike og Sulley vender tilbage i en fortsættelse instrueret af manden bag 'Up'.

Instruktøren bag 'Monsters, Inc.' og 'Up', Pete Doctor, har fortalt pressen, at han har masser af idéer til helt nye eventyr i Monstropolis. Og selvom det er endnu ikke officielt bekræftet, fortæller flere Pixar-medarbejdere, at arbejdet allerede er begyndt på 'Monsters, Inc. 2'.
Filmen kan forventes i 2013, men inden da ser to andre Pixar-fortsættelser dagens lys: 'Toy Story 3' i 2010 og 'Cars 2' i 2011. Se listen over alle Disney's kommende film her.

'Monsters, Inc.'

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Liv i rygterne om en fjerde Toy Story-film

I et BBC-interview forleden sagde Pixar-chef John Lasseter således om de tiltagende rygter om en "Toy Story 4": "Vi har ikke offentliggjort noget endnu". Ingen bekræftelse, men med denne langt fra afkræftelse, har Woody og Lightyear-fans fået fornyet håb om endnu en film om Andy's legetøj.

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

"Monsters, Inc. 2" kan blive en prequel

Efterfølgeren til Pixar's film "Monsters, Inc." kommer ikke til at handle om, hvad der sker efter 1'eren sluttede. I følge et internt notat hos Disney bliver "Monsters, Inc. 2" en preguel og skal fortælle historien om, hvordan Mike og Sullivan endte som makkerpar.

Pixar laver dinosaurus-film

Der er dukket et videoklip op på nettet der efter sigende afslører, at en af Pixar's fremtidige projekter bliver en film om dinoer.

'Monsters, Inc. 2' under forberedelse

Det lader nu til at en fortsættelse til hitfilmen 'Monsters, Inc.' er under forberedelse.

Monsters, Inc. 2 i 2013?

Ifølge en række hints i den seneste tid tyder meget på, at der kunne være en efterfølger til Monsters, Inc. på vej.