Toy Story 3 teaser trailer

Nyheder
Varm op til gensynet med Woody, Buzz Lightyear og resten af slænget. 'Toy Story' var begyndelsen på 3d-revolutionen.

I dag er langt størstedelen af de animerede film, der får biografpremiere computerskabte, og Pixars niveau er stadig topmålet andre sigter efter. Og studiet i Emmeryville er ofte rost for deres originale historier og figurer.
 
Men det afholder ikke Pixar-folkene fra at besøge gamle, velkendte territorier.
 
Som opvarming til deres tredje film i Toy Story-serien genudsendes 'Toy Story' (1995) og 'Toy Story 2' (1999), denne gang med muligheden for at opleve dem med 3D-briller.
De to Pixar-"klassikere" er indtil videre premieresat til henholdsvis den 19. februar og 9. april 2010, og 'Toy Story 3' når de danske biografer den 27. august næste år.

Her ses den første teaser-trailer.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

PIRATVIDEO: Teaser trailer for "Brave" filmet i amerikansk biograf

Nogle mennesker kan simpelthen ikke vente med at vise hele verden de nyeste trailere. Og da vi heller ikke er de mest tålmodige mennesker, når det kommer til nye Disney-film, bringer vi med glæde dugfriske teaser trailere - også selvom de er filmet i dårlig kvalitet fra et biografsæde.

Toy Story 3 vandt Golden Globe for bedste animationsfilm

I nat blev Pixar's "Toy Story 3" hædret med Golden Globe-pris for årets bedste animationsfilm. Både "To på Flugt" og "Alice i Eventyrland" måtte gå tomhændede hjem.

Ny teaser trailer til 'Toy Story 3'

En ny teaser trailer til 'Toy Story 3', som kan ses her, er nu blevet afsløret.

Flere 'Toy Story 3' plakater

'Toy Story 3' bliver promoveret for fulde gardiner. Og filmen kan heller ikke nøjes med en, to eller tre forskellige filmplakater. Den næste Pixar-film har indtil videre præget hele otte plakater. Se dem alle sammen her inkl. de tre nye.

Toy Story 1 & 2 får repremiere i 3D - ny trailer!

Umiddelbart inden 'Toy Story 3' får premiere næste sommer, giver Disney/Pixar en unik mulighed for at se 1'eren og 2'eren i biograferne igen; denne gang i 3D. Se den nye trailer for 3D-versionen af de to klassikere her.

Ny figur føjes til Toy Story-slænget

Når Toy Story 3 får premiere i 2010, vil de velkendte figurer få selskab af en mystisk klovn.