Disney XD starter i Danmark

Nyheder
Toon Disney og Jetix bliver den 12. september erstattet af Disney XD. En ny tv-kanal til drenge mellem 6 og 14 år.
Toon Disney & Jetix bliver den 12. september erstattet af Disney XD
En ny tv-kanal til drenge mellem 6 og 14 år.
 
 
Kanalen som startede i USA i februar med stor succes, gør nu også sit indtog i Europa. Og også her erstatter den både Toon Disney & Jetix ganske som i USA.
 
Kanalen bilver målrettet til drenge mellem 6-14 år og bliver en blanding af både tegnefilm & live-action. Indholdet bliver primært eventyr, musik, rejser og spænding.
 
Målet er, som med Disney Channel, at satse på egenproduktioner, og størstedelen af indholdet bilver også nyproduktioner. Flere af de serier som nu går på Jetix, bliver forflyttet til den nye XD-kanal. 
  
Kid vs. Kat                                                         Jimmy Two-Shoes              
 
The Walt Disney Company har i en årrække lukreret tykt på Disney Channel. Men hovedkanalen har fået et mere "piget" image end først beregnet på grund af kæmpe hits som Hannah Montana, High School Musical og Chettah Girls. Derfor ønskede Disney en tv-platform der også kunne appellere til de unge drenge.
     
 
Aaron Stone er en actionseie i bedste James Bond stil, der allerede storhitter i USA og som bliver hypet som det nye store tv-franchise fra Disney.
 
Next X
 
Disney XD kommer til at indeholde cirka lige dele animation (som fx serierne 'Kid vs. Kat' og 'Jimmy Two-Shoes') og liveaction (som fx 'Next X', 'Aaron Stone' og 'Zeke & Luther').

Disney forsøger også at udnytte deres andre tv-selskaber til at skabe en synergieffekt mellem to kanaler. 'Next X' er fx en sportsaction-serie som er lavet i samarbejde med det Disney-ejede ESPN. I serien følger man både professionelle og amatør-skateboardere og BMX-ryttere som viser tricks. Rollelisten tæller blandt andet den professionelle skateboarder Chris Cole.
 
Zeke & Luther

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney XD viser Phineas og Ferb-filmen i Danmark

Den 14. oktober kl. 19.00 er der premiere på den første spillefilm om Disneys populære Phineas og Ferb.

Påskepremi​erer på Disney Channel & Disney XD

Påsken byder på premieren af 4. sæson af Magi på Waverly Place på Disney Channel og en ny omgang Next X på Disney XD og film for de mindste.

Premiere på 'Shake It Up' på Disney Channel

fredag den 25. marts har Disney Channel premiere på Shake It Up med Bella Thorne i hovedrollen.

Premiere på 'På Krogen' og 'Spejder-brormand' på Disney Channel

Den fantasifulde og iøjnefaldende tegnet komedieserie 'På Krogen' har premiere fredag den 18. februar på Disney Channel, sammen med filmen 'Spejder-brormand'

Premiere på Marvel's "Avengers" på Disney XD

Den 14. januar 2011 starter Disney XD opvarmningen til premieren på Avengers: Klodens mægtigste helte, en ny animeret actionserie med kultfigurerne fra Marveluniverset

Disney XD præsenterer Next X

Følg seks drenge fra hele Europa, med ekstreme ski- og snowboard-færdigheder, når de presser sig selv til det yderste for at få muligheden for at blive kronet Next X og vinde drømmepræmien: at optræde ved den første Winter X Game Europe i Tignes i Frankrig.