Bruckheimer fortæller om 'Pirates 4'

Nyheder
Den travle filmmagiker har for nylig talt ud om flere af hans kommende produktioner som fx 'The Lone Ranger' og den fjerde 'Pirates of the Caribbean'.
 
 
På Licensing International Expo messen i Las Vegas i sidste uge udtalte Jerry Bruckheimer og Walt Disney Pictures, at Johnny Depp er med i en ny udgave af 'The Lone Ranger'. Det vil muligvis sige at den planlagte 'Pirates of the Caribbean 4' vil blive udskudt.
 
ComingSoon.net har nu talt med producer Jerry Bruckheimer, hvor han gav en status over hans nuværende filmprojekter.
 
I øjeblikket er han i gang med indspilningerne til 'The Sorcerer's Apprentice' ('Troldmandens Lærling') i New York City sammen med instuktøren Jon Turteltaub ('The Kid' og 'National Treasure'), mens filmen 'Prince of Persia: The Sands of Time' er et godt stykke inde i sin post-produktion. Begge film får efter planen premiere i sommeren 2010.
 
Det betyder ikke at øvrige Bruckheimer-produktioner er glemt for altid. Jerry Bruckheimer fortalte selv, at Disney helt bestemt stadig prioriterer 'Pirates of the Caribbean'-serien højest. Og han afslørede også, at studiet er ivrig efter at bruge Johnny Depp som Kaptajn Jack Sparrow inden han kan ses på det store lærred som Tonto i en ny 'Lone Ranger'-film.

Bruckheimer uddybede Disney's forhold til Pirates-filmene: "Det er en stor franchise for dem og også for os," sagde han. "Johnny Depp er virkelig glad for at komme tilbage til en så elsket karakter som Kaptajn Jack, og han er bestemt også interesseret i rollen som Tonto. Men Disney's prioritet er at få den nye 'Pirates' lavet først. Man kan endnu ikke være helt sikker på hvad der vil ske, men Disney er i hvert fald meget ivrige efter at få den lavet."
 
Der er endnu ikke fundet en instruktør til at stå bag 'The Lone Ranger', og Disney vil vente med at finde en hovedrolleindehaver, til instruktørens navn er helt på plads.
 
Jerry Bruckheimer
 
Jerry Bruckheimer fortalte, at de oprindelige forfattere på 'Pirates'-serien, Terry Rossio og Ted Elliot, allerede er i gang med at skrive den fjerde film i serien, og at der stadig er en chance for, at instruktøren Gore Verbinski vender tilbage bag roret på det nye skumsprøjtende eventyr. Verbinski har dog for nylig udtalt at, hvis der bliver lavet en fjerde piratfilm - så bliver det uden ham.
I stedet vil Verbinski bruge sin tid på at lave en film baseret på videospillet Bioshock.

Da Jerry Bruckheimer blev bedt om at sige hvor store chancerne var for at Gore Verbinski ville vende tilbage til en fjerde film, svarede han:"Man ved aldrig. Han skabte jo franchisen, så vi vil meget gerne have ham tilbage, men det er sådan set op til ham selv."

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Johnny Depp er frisk på endnu et pirateventyr

Johnny Depp fortæller nu at han er villig til at lave endnu film som sørøveren kaptajn Jack Sparrow.

Johnny Depp i 'Pirates 4'

Nu er det omsider blevet bekræftet at Disney indspiller den fjerde film i rækken af 'Pirates of the Caribbean'. Og selvom flere af de velkendte skuespillere ikke vil være med i næste film, er Johnny Depp stadig ombord. Men det har ikke været billigt.

Film-nyheder fra D23 Expo-messen

Den enorme Disney-messe, D23 Expo, er i fuld gang i Californien. Og allerede nu er sløret blevet løftet for bl.a. flere kommende film.

Rob Marshall instruktør på "Pirates of the Caribbean 4"?

Ifølge kilder skulle Disney nu have fundet deres instruktør til "Pirates of the Caribbean 4", nemlig Rob Marshall.

Disney-chef Oren Aviv om "Pirates of the Caribbean 4"

Oren Aviv fra Walt Disney Productions kan nu afsløre, at arbejdet på den fjerde omgang "Pirates of the Caribbean" er under fuld opsejling.

Pirates 4 indspilles næste år

Trilogien med Jack Sparrow i front skal fortsættes med mindst én film mere. Og ifølge rygterne starter indspillingerne næste år og med premiere i 2011.